Când luminile se sting, ofertele de Black(out) Friday ies în evidență la Iulius Mall Iași

Black(out) Friday „is still going strong” la Iulius Mall Iași! Ai o multitudine de oferte, care sunt un must-have în caz de blackout sau de criză fashion, iar dacă „haterii” spun că ai prea multe articole în coș și nu există „marea pană de curent”, arată-le dovada video de aici! Profită în continuare de promoțiile care te vor scoate din beznă!

 

În noiembrie, „black is our happy colour” și toate magazinele se asortează lunii reducerilor cu oferte de până la 70% în Iulius Mall Iași. Mereu la curent cu noile trenduri, brandurile Bershka, BSB, H&M, Penti, Irina Schrotter, Keops, Koton ți-au pregătit o multitudine de oferte de care trebuie să profiți dacă vrei să îți fie cald și să arăți bine în timpul blackout-ului. Deoarece promoțiile te așteaptă și la Mari-k, Jolidon, La Șezătoare, Motor, Orsay, Rocco, Terranova, poți organiza o paradă a modei în sufragerie, în stil blackout – la lumina lanternelor. Nicio defilare nu este completă fără make-up și accesorii, deci, pregătește-te așa cum trebuie cu produsele Cupio, Gerovital, MarionnaudPro BeautyThe Make-up ShopRadiant Professional Make-up, dar și cu bijuteriile de la Sabrini și Meli Melo. La Samsonite vei găsi genți în care să îți păstrezi „kit-ul de supraviețuire” pentru când se ia curentul, iar de la In TempoMedea și Salamander îți poți cumpăra încălțăminte confortabilă și călduroasă, deoarece și afară se face frig.

Pentru că ai profitat de ofertele irezistibile de Black(out) Friday, sigur ți-au mai rămas bani și pentru o sesiune de înfrumusețare la salonul Donna Carina sau pentru cursurile de IT pentru copii organizate de Code School. Când nu-ți mai poți depăși recordul personal la scroll pe Instagram pentru că ți s-a descărcat telefonul, fugi până la Altex ca să îți cumperi o baterie externă și gadget-uri, iar dacă nu ai echipamentul potrivit pentru a alerga, treci și pe la Buzz și Intersport, care te așteaptă cu super promoții.

În final, sănătoși să fim, și pentru asta, Hiper-Farmacia Dr.Max și Optiblu te așteaptă cu o multitudine de promoții. Fii la curent cu toate ofertele disponibile și intră pe site-ul Iulius Mall Iași!

 

Grăbește-te și găsește ofertele de Black(out) Friday de la Iulius Mall Iași, înainte să te găsească blackout-ul pe tine!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;