De 1 Decembrie, drapelul va fi proiectat pe Palatul Culturii, iar cei mici se vor întâlni cu Moș Crăciun, la Palas

Personaje de epocă, proiecții ale drapelului României pe Palatul Culturii, dar și pe clădirea United Business Center 3, mult așteptata întâlnire cu Moș Crăciun și aprinderea decorațiunilor de sărbători sunt câteva dintre propunerile Palas pentru 1 Decembrie. În acest an, sărbătorim Ziua Națională a României cu surprize autohtone și atmosferă de Crăciun, la Palas!

 

„La mulți ani, România!”, vom spune la unison, pe 1 decembrie 2021, în Palas, unde vom sărbători ziua românilor de pretutindeni într-un mod inedit. Palatul Culturii, dar și clădirea United Business Center 3 vor fi „îmbrăcate” în culorile drapelului, iar în Palas, vizitatorii se vor întâlni cu personaje de epocă, alături de care vor putea face fotografii.

Tot de 1 decembrie, în Palas, ajunge și Moș Crăciun. Cei mici sunt așteptați, în intervalul orar 19.00 – 21.00,  de cel mai simpatic bătrânel, la bradul din Atrium, unde vor putea să îi spună cele mai frumoase poezii, cântecele sau povestioare. După ce Moșul află ce și-ar dori cei mici să primească de Crăciun, sesiunea foto poate să înceapă.

Totodată, Moș Crăciun aduce în Palas și spiritul sărbătorilor, iar decorațiunile se vor aprinde ca prin magie. Anul acesta, îți propunem un Crăciun Cosmic, unde bradul va lua forma unei rachete intergalactice, iar cei mici vor avea parte de surprize spațiale și multe alte aventuri.

Tot în Atrium, Produs de Cluj îi așteaptă pe ieșeni cu produse 100% autohtone: buchete cu lavandă sau aranjamente florale speciale, lumânări parfumate, turnate manual, dulcețuri ca la bunica ori miere de albine. Dacă ești în căutare de produse tradiționale, poți să mergi în galeria dedicată antreprenorilor locali din Palas, situată la nivelul -1, din zona Auchan, unde preparatele specifice sărbătorilor de iarnă și-au făcut loc pe rafturi.

Vino în Palas să ne celebrăm Ziua Națională într-un mod unic!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;