Spiridușii de la Antibiotice au adus bucuria Crăciunului pentru 80 de copii nevoiași

Bucuria unui Crăciun cu dorințe împlinite a fost trăită pentru prima oară, în acest an, de 80 copii proveniți din familii nevoiașe, din județul Iași. În zilele de 14 și 15 decembrie 2021, Fundația „Antibiotice – Știință și suflet” a împărțit cadouri pentru micuți cu vârste cuprinse între un an și 15 ani, din familii cu posibilități materiale reduse ce locuiesc în mediul rural.
Scrisorile trimise Moșului de către copii au ajuns la inimoșii „spiriduși”, angajați ai companiei Antibiotice, care au îndeplinit cu multă generozitate fiecare vis așternut pe hârtie, cu speranță, de către copilași.
Provocările “spiridușilor” au fost dintre cele mai diverse, de la haine, încălțăminte, jucării, rechizite, telefoane, instrumente muzicale pentru copii talentați, până la brăduți sau biciclete care să îi ajute să se deplaseze la școală.
Cu respectarea tuturor condițiilor impuse de restricțiile din această perioadă “spiridușii” lui Moș Crăciun au încărcat “sania“ cu darurile mult așteptate și au colindat, din casă în casă, împărțindu-le copiilor din localitățile: Bogonos, Dumești, Costești, Buhalnița, Deleni și Poiana Deleni.
„A devenit o tradiție ca în preajma sărbătorilor de Crăciun, colegii noștri să devină spiriduși ai Moșului, în cadrul campaniei „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!” derulată de fundația “Antibiotice, Știință și suflet“. Bucuria de pe chipul copiilor care își primesc în brațe cadoul mult dorit este cel mai frumos cadou pe care îl putem primi de sărbători. Mulţumim pe această cale Departamentului Pro Vita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei precum și fiecăruia dintre voluntarii transformați în spiriduși pentru că au reușit, și în acest an dificil, să-i facă pe copiii care i-au scris Moșului să se simtă fericiți și să trăiască, alături de părinții lor, magia Crăciunului”, a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei „Antibiotice – Ştiinţă şi suflet” Antibiotice Iași.
De nouă ani angajații Antibiotice reușesc să aducă bucurie în sufletul copiilor mai puțin norocoși, din familii vulnerabile, transformându-le dorințele într-o frumoasă surpriză de Crăciun.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;