Cinema City este deschis în prima zi de Crăciun și pe 1 ianuarie, iar Iulius Mall Iași te așteaptă la shopping în a doua zi de sărbători

„Shake up the happiness/ Wake up the happiness/ It’s Christmas time!” Dacă și tu faci parte din echipa lui Moș Crăciun, la Iulius Mall Iași te așteptăm cu brațele deschise și cu un program special de sărbători. Tot în Iulius Mall, poți să vii cu prietenii sau familia la cele mai așteptate filme din an pentru că și Cinema City are un program personalizat pentru tine.

Colinde, cadouri, decorațiuni și tot ce are vibe de Crăciun este în Iulius Mall Iași, așa că te așteptăm să îți completezi lista cu cadouri. Pe 24 decembrie 2021programul este de la ora 10.00, până la ora 18.00În prima zi de Crăciun ne bucurăm de momente petrecute alături de prieteni și familie, astfel că Iulius Mall va fi închis, însă revenim duminică, 26 decembrie, cu programul normal: 10.00 – 22.00.

Pe 24 decembrie, cele mai noi filme de la Hollywood pot fi vizionate la Cinema City de la ora 10.30 până la ora 16.00. Eşti fan Matrix? În Ajunul Crăciunului are loc premiera „Matrix Renașterea”, al patrulea film din serie, care îi reunește pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile iconice pe care le-au făcut celebre, Neo și Trinity.

În prima zi de Crăciun, vino cu familia la Cinema City, unde vor rula cele mai așteptate pelicule din acest an! Pe lista filmelor musai de vizionat se află „Casa Gucci”, „Spider-Man: No Way Home” şi „Spencer”. Intră pe site-ul Cinema City, alege data și ora perfecte pentru tine și bucură-te de filmele tale preferate!

Pentru New Year’s Resolutions ale anului 2022, avem nevoie de timp, așa că vineri, 31 decembrie programul Iulius Mall este în intervalul orar 10.00 – 18.00Sâmbătă, 1 ianuarie 2022, ne retragem din nou alături de prieteni, iar Iulius Mall va fi închis, dar duminică, 2 ianuarie revenim cu forțe proaspete. La Cinema City, și în prima zi din an, te poți bucura de filme.

Ca să nu ratezi nicio veste nouă, ne poți urmări pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;