Cum vor circula mijloacele de transport în comun în noaptea de Revelion și în prima zi a Noului An

Mijloacele de transport public din municipiul Iași vor ieși pe trasee, pe 1 ianuarie 2022, începând cu ora 12:30, anunță într-un comunicat conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Iași. Potrivit documentului, atât în prima zi a Noului An, cât și în cea de a doua, numărul autobuzelor și al tramvaielor va fi redus cu până la 30%. Pe 31 decembrie 2021, începând cu ora 17:00, circulația mijloacelor de transport public va fi modificată, pentru a permite desfășurarea evenimentului “Revelion 2022”, programat în Piața Palatului Culturii. Astfel, traseul 8 va fi suspendat, iar pe traseul 9, tramvaiele vor fi înlocuite cu autobuze. În plus, autobuzele de pe traseele 28 și 41 vor circula deviat pe Str. Sf. Lazăr, iar vagoanele de pe traseele 1 și 13, prin Tudor Vladimirescu, se mai arată în comunicat. Compania de Transport Public reamintește faptul că programul transportului public din municipiu va fi prelungit pe data de 31 decembrie 2021 până la ora 02:00, pentru a facilita ieșenilor participarea la evenimentele organizate în ultima noapte din acest an. Astfel, traseele deservite de Revelion sunt următoarele:

✅ trasee de tramvai:

– traseul 3: Gară – Centru – Târgu Cucu (1 unitate);

– traseul 6: Dacia – Gară – Str. Bacinschi – Centru – Târgu Cucu (2 unităţi);

– traseul 7: Canta – Gară – Centru – Târgu Cucu – T. Vladimirescu – Baza 3 (2 unităţi).

✅ trasee de autobuz:

– traseul 3b: Tătărași Nord – Dancu (1 unitate);

– traseul 9: Copou – Centru – Târgu Cucu – Podu Roş – Tehnopolis (2 unităţi);

– traseul 20: Tătăraşi Sud – Podu de Fier – Târgu Cucu – Bd. Independenţei – Păcurari (2 unităţi);

– traseul 28: Triumf – Bd. Independenţei – Târgu Cucu – Podu Roş – Mircea cel Bătrân – Piaţa Alexandru cel Bun – Dacia (2 unităţi);

– traseul 43: Păcurari – Bd. Independenţei – Târgu Cucu – T. Vladimirescu – Frigorifer – C.U.G. I (2 unităţi);

– traseul 46: Bucium – T.Vladimirescu – Târgu Cucu – Păcurari (1 unitate);

– traseul 49: Târgu Cucu – Podu de Fier – Cimitirul „Sf. Petru şi Pavel“ – Complex Roua Residence (1 unitate).

Începând cu ora 17:00, mijloacele de transport de pe traseele 9 și 28 vor circula deviat, între Târgu-Cucu și Podu Roș, pe Strada Sf. Lazăr.

Mijloacele de transport vor circula pe aceste trasee la fiecare 30 de minute, ultimele plecări de la capetele de linie fiind la ora 1:30.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;