„Get your cool on” cu promoțiile de până la 70% din Iulius Mall Iași!

We are back și am adus cu noi reducerile de iarnă! Winter Sale 2022 a topit prețurile în Iulius Mall Iași, iar promoțiile ajung și până la 70% la articolele tale favorite. Dacă pe lista rezoluțiilor pentru anul acesta ai trecut și „refresh garderobei”, te așteptăm în Iulius Mall Iași cu promoții incredibile, iar dacă nu ne crezi, consultă catalogul online!

 „Get you cool on” de la Iulius Mall Iași și profită de ofertele Winter Sale 2022! Brandurile te așteaptă cu cele mai mari reduceri și soldări la piese vestimentare de sezon. BershkaBSBH&MPull&BearStradivariusTerranovaZaraKoton, dar și alte magazine au discounturi perfecte pentru un makeover dat dressingului tău.

In TempoMedeea și Salamander au „match” cu noile tale ținute, așa că te așteptăm în magazinele de încălțăminte, care propun promoții. Fie că vrei sneakerși, botine, bocanci sau cizme, brandurile sunt pregătite cu o varietate de modele, culori, dar și oferte de până la 50%Accesoriile sunt și ele la reduceri de până la 70%, la Parfois și Meli Melo.

Dacă pe lista cu rezoluții de anul acesta ai trecut și „mai mult sport”, BuzzIntersport și Sport Vision te susțin cu oferte la echipamentele sportive, dar și la piesele vestimentare dedicate activității fizice.

Less is more, anul acesta, în materie de make-up. La Iulius Mall Iași, locațiile de profil te așteaptă cu sfaturi pentru un ten sănătos și curat, dar și cu cele mai noi tendințe în materie de make-up. Descoperă promoțiile de la Cupio, Gerovital, Marionnaud și Pro Beauty!

Dacă ți-ai făcut și lista cărților de citit anul acesta, vino în Librarium, unde ai promoții la seria Agatha Christie! Oferte poți descoperi și la hiperfarmacia Dr. Max, dar și în magazinul Color.

Școala de IT pentru copii, Code School, dar și Spirit of Danceaflate la demisolul Iulius Mall Iași, au reduceri la serviciile oferite. Descoperă ofertele, consultând catalogul online!

Cu ofertele din Iulius Mall Iași ești cool și în 2022!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;