Iulius Mall Iași face cinste în foodcourt cu delicii din bucătăria internațională și tradițională

Mâncarea este, cu siguranță, unul din lucrurile care ne fac să ne simțim bine, tocmai de aceea a devenit atât de popular termenul de „comfort food”. Așa că, pentru o „doză de bine și bun” ești așteptat în foodcourt Iulius Mall Iași, fie că vrei să te răsfeți cu o pizza sau un burger, cu mâncare românească modernă sau preparate tradiționale, cu paste ca la Roma sau cu deserturi delicioase. Mai mult decât atât, la 3 mese în foodcourt, a 4-a este gratuită și poți descoperi pe www.iuliusmall.com/iasi cum beneficiezi de ofertă.

 

În tot ce te înconjoară, fără să știi, faci cunoștință cu oameni pasionați și talentați. Astfel sunt și bucătarii de la restaurantele din foodcourt Iulius Mall Iași, care te întâmpină, zi de zi, cu dish-uri preparate ireproșabil și în tendințe cu gastronomia actuală. Mai mult decât atât, Iulius Mall Iași face cinste cu o masă în foodcourt, iar la 3 mese servite, pe a 4-a o primești gratis. Până pe 4 martie 2022, indiferent dacă alegi burgeri suculenți, preparate orientale, bucate tradiționale, paste delicioase, specialități grecești sau băuturi care să-ți dea un boost de energie, poți beneficia de oferta Iulius Mall Iași. Este simplu! De fiecare dată când cumperi mâncare de minimum 15 lei de la una din locațiile din foodcourt-ul Iulius Mall Iași și iei masa fie în interior, fie preferi mâncarea la pachet, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul de fidelitate la Centrul de Premiere (situat în zona foodcourt), ce funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 11.00 – 17.00! La 3 ștampile, returnezi cardul și primești un voucher pe care îl poți folosi la Cartofisserie, Mado sau Kung Food. Regulamentul poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/iasi.

Ți-e poftă de ceva bun? Vino în foodcourt Iulius Mall Iași,  bucură-te de oferta 3+1, dar și de o călătorie a simțurilor, în care papilele tale gustative vor fi răsfățate la maximum.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;