5:13 pm - Thursday April 19, 9657

De Valentine`s Day, îndrăgostiți-vă de ofertele restaurantelor din Palas! Meniuri personalizate, deserturi savuroase și atmosferă boemă în locațiile tale favorite

Hello there, lovers! Anul acesta, uită de ursuleții de pluș, pandantive sau clasicul buchet cu flori! Palas a pregătit surprize pentru toți îndrăgostiții, care vor să serbeze Valentine`s Day într-un cadru romantic, cu preparate delicioase și o atmosferă boemă. La Miraval, Maison F, Carbon Ristorante, Fenice, Madison, La Corniche, Tribeca, Treaz & Nu, The Trumpets și Chinese Restaurant by Li beneficiezi de meniuri personalizate pentru date-ul perfect, la prețuri avantajoase, pentru o cină de neuitat alături de jumătatea ta!

 

Cadoul perfect pentru persoana specială din viața ta trebuie să stârnească emoții, să impresioneze, să aducă zâmbetul pe buze și să ofere cadrul ideal în care să vă spuneți cât de mult țineți unul la celălalt. Dacă vii cu jumătatea ta la unul dintre restaurantele din Palas, vă veți bucura de un astfel de cadou.

Dacă vă doriți o cină într-un restaurant inedit, cu un design modern, ce mizează pe detalii elegante, la Miraval puteți opta pentru meniul personalizat de Valetine`s Day.  Taste The Love cuprinde un Starter cu Gnocchi cu pesto de rucolacamembert în crustă de panko și piept de rață afumat, la Main Course ai file de ton glazurat cu sos unaghisusan și salsa de ananas fresh cu coriandru și chilly, iar la desert vă îndulciți cu Mousse de ciocolată albă cu hibiscus și mușețel, cremeux de zmeură și biscuit noisette.

Restaurantul Carbon, locație cu specific italian, o să vă transpună într-un restaurant din centrul Romei, de unde puteți alege dintre preparatele din meniul special de Valetine`s Day. La Amuse Bouche vă puteți delecta cu Gazpacho cu tartar de somon, la Antipasto aveți creveți sous vide cu salsa de mangoavocado & pelicula moleculara de grapefruit, la Primo di mare bucătarii au pregătit barbun cu piure de țelină, ciuperci king oyster, sos pesto & trufeSecondo di Terra constă în Ouvo di Manzo Tartufato, iar la Dolce aveți mousse de ciocolată, fructul pasiunii, rodie & cartofi sărați.

Aromele Orientului Mijlociu și cele mediteraneene oferă o experiență culinară deosebită la restaurantul FeniceAlex Jaxx on romantic saxophone and Catalin Hutanu on gentle piano vor crea o atmosferă boemă, iar meniul ales cu grijă pentru cea mai romantică zi din an va completa date-ul perfect. Aperitivesalatespecialități din pește și fructe de marespecialități din vită și berbecuț, dar și delicatese dulci sunt categoriile de delicatese din meniul pentru Valetine`s Day.

Maison F îmbină eleganța și inovația, care regăsesc în preparatele culinare perfecte pentru gusturi rafinate. În perioada 13 – 14 februarie, tu și jumătatea ta veți fi răsfățați cu experiențe culinare specialevinuri atent selecționate, dar și cu muzică live.

Dacă preferați design-ul minimalist și preparatele sofisticate, Czech In – Resto Brewery este locul ideal în care vă puteți declara sentimentele unul față de celălalt. Sâmbătă, duminică și luni, muzica live și iubirea vor fi în lumina reflectoarelor la Czech In – Resto Brewery.

La restaurantul Madison din Palas „Love is in the air”, dar și în meniul special. DJ Tony Q va fi prezent pe 11, 12 și 14 februarie, iar tu și partenerul tău veți avea parte de trei seri magice.

Într-un decor select, cu tematică specifică lunii iubirii, La Corniche vă invită să petreceți Valentine`s Day pe vibe-urile mixate de Tommyîn perioada 11 – 14 februarie, în fiecare seară de la ora 19.00.

Celebrează iubirea la Tribeca, în compania gustului preparatelor americane și atmosfera tipică unui loft newyorkez. Nimic nu spune „Te iubesc!” mai romantic decât o cină într-un decor unic, în singura locație de tip Pub & Charcoal Grill din Iași.

Dacă vă doriți o seară casual, în care să vă bucurați de un steak de ton în crustă de fistic cu legume ratatouille, iar la desert cu un soufflé de căpșuni, Treaz & Nu vă aștaptă la o seară romantică, in inima orașului, la Palas.

La Chinese Restaurant by Li bucătăria asian fusion și design-ul remarcabil vă vor face să trăiți experiența unei cine romantice la superlativ.

Dacă încă ești single, la Palas ai și opțiuni pentru un Valentine`s Day ideal pentru tine. Pentru o seară cu specific londonez, la The Trumpets poți să ai un „Blind date with a beer” și cu cei mai buni prieteni ai tăi.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;