5:13 pm - Sunday April 20, 5597

Fashion Guru Wanted, la Iulius Mall Iași!

We are calling for fashion people! Nuanţa Lila Very Peri, Paris Couture week primăvară/vară 2022, minimalism, extravaganță sunt câteva dintre conceptele pe care le introduci în ținutele tale? Iulius Mall Iași caută un student sau absolvent al specializărilor Modă – Design Vestimentar/Design Industrial/Proiectarea și modelarea îmbrăcămintei, care să dea viață ținutelor din viitoarele campanii, dar și celor folosite în materialele de pe Tik TokInstagram și Facebook.

Dacă măcar o singură dată ai venit cu prietenii tăi la Iulius Mall Iași și ai încercat să îi convingi să își cumpere un outfit compus de tine sau dacă te-ai gândit cum ar fi să schimbi ținutele manechinelor din vitrine, ești ceea ce ne dorim. Iulius Mall Iași este în căutarea unui colaborator, care să fie absolvent al specializărilor Modă – Design Vestimentar/Design Industrial/Proiectarea și modelarea îmbrăcămintei, și care să gândească ținutele viitoarelor campanii. Pe lângă acestea, viitorul fashion guru al Iulius Mall Iași poate să hotărască și outfit-urile care să apară pe paginile noastre de FacebookTik Tok și Instagram.

Hai să ne cunoaștem! Trimite-ne, până pe 1 martie 2022portofoliul tău sau orice tip de material relevant care să ne arate pasiunea ta pentru fashion pe adresa: marketing.imis@iuliusmall.com.

De ce vrem un young fashion guru? Suntem prezenți în inima campusului Tudor Vladimirescu, înconjurați de tineri fresh, care ne dau un vibe incredibil, ne provoacă în fiecare zi să fim mai buni, mai ambițioși și mereu în pas cu ultimele tendințe. Vrem să sprijinim tinerele talente ieșene, care de-a lungul anilor ne-au impresionat mereu cu ideile și prezența lor de spirit.

Pe parcurul anilor, Iulius Mall Iași a dezvoltat o relație strânsă de prietenie cu ligile studențești, care găsesc mereu sprijin atunci când ne transmit solicitări pentru evenimentele lor. Am fost parteneri pentru o varietate de campanii, printre care: Bun venit la UAICZilele Bobocului IeșeanUmor’n’IasiFolk’n’IasiDonathlon și multe altele. În același timp, am organizat campanii dedicate studenților, cum ar fi Back to College, unde am premiat 3.000 de tineri cu un kit de bun venit la Universitate.

It`s your time to shine! Contactează-ne la adresa marketing.imis@iuliusmall.com!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;