5:13 pm - Wednesday April 19, 3397

La Ciambella te întâmpină și cu bunătăți calde din bucătăria vieneză, în Palas!

Dacă ai poftă de o călătorie gastronomică, atunci află că La Ciambella, de la parterul Palas Mall, te poți bucura de preparate delicioase, ce îți vor răsfăța papilele gustative. Și dacă cu gustul autentic italian te delectezi de fiecare dată când savurezi pizza ca la mama ei acasă, langoși, gogoși, sandwichuri delicioase și mai nou lasagna bolognese, de acum poți opta pentru bunătăți și din bucătăria vieneză. Wurst, leberkäse, wiener, corn dog, pulled pork și sloppy joe sunt noile propuneri din meniu, care te vor „transporta” instant în inima Alpilor.

 

Între gust bun și o viață activă, dar sănătoasă este mereu o cale de mijloc ce include și ceva special de La Ciambella, locație situată la parterul Palas Mall și care și-a completat meniul cu noi preparate delicioase. Astfel, celebrul wurst poate fi gustarea ideală într-o zi plină, dar dacă vrei ceva inedit poți alege leberkäse (cozonacul de carne), care acum îți este accesibil la orice oră și nu doar în călătoriile tale în Austria. Îți mai poți potoli foamea și cu un wiener gustos, un corn dog gătit rapid, un sandwich pulled pork sau unul sloppy joe, preparate ce te vor cuceri iremediabil. Dacă ești indecis, ai la dispoziție și meniuri gata de savurat, ce includ cartofi prăjiți crocanți, dar și diverse băuturi.

În continuare, oferta include pizza pregătită în stil napoletan, cu blat subțire și crustă crocantă, pizza pentru cei care iubesc brânzeturile în toate combinațiile, pizza pentru cei cărora le plac gusturile picante, și indiferent ce alegi, te vei bucura de combinații fresh de ingrediente. Dacă preferi sandwichurile, poți opta să fie cu carne de curcan, prosciutto cotto sau schiacciata cu mortadella și vei lua o masă sănătoasă și apetisantă. Pentru micile pauze ai de ales între langoși sărați sau gogoși dulci pufoase, dar și celebra lasagna bolognese.

Locația include și un loc special amenajat de luat masa, unde vei avea parte de o experiență culinară unică și de o pauză bine-meritată.

Vino La Ciambella din Palas și descoperă bunătățile din bucătăria vieneză și italiană!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;