Eveniment unic la Iași, pe 8 MARTIE: Proiecție 3D dedicată femeii pe cea mai frumoasă clădire din capitala Moldovei

În ultimii doi ani, în plină pandemie, în România și în întreaga lume, milioane de femei au devenit mame, iar alte zeci de mii au fost în spitale în prima linie în lupta cu virusul SARS-COV2.

Chiar în aceste zile, vedem cu toții cum femeile sunt cu arma în mâna pe frontul de luptă și încearcă să-și protejeze familiile și țara.

La granițele românești alte sute sau mii de femei ajută, sprijină și alină refugiați care au fugit din calea războiului.

Indiferent de crizele prin care trecem, femeile susțin, îngrijesc, creează și luptă pentru viață, libertate, pace și înțelegere.

Antreprenoarea ieșeană Anca Hreamătă te invită, de 8 martie, să prețuiești la infinit femeia de lângă tine! Și nu oricum, ci printr-un eveniment unic în Iași! O proiecție 3 D dedicată femeii pe cea  mai frumoasă clădire din capitala Moldovei, Palatul Culturii!

Pe 8 martie, de la ora 19.00, admirăm și aplaudăm împreună femeia, pentru că avem un infinit de motive să facem acest lucru. Imaginile proiectate pe Palatul Culturii vor surprinde atât femeile emblematice ale istoriei, cât și pe cele care își urmează visele, acum, în 2022.

Echipa Grow Business Development:

*ANCA HREAMĂTĂ, antreprenoare din Iași cu peste 15 ani de experiență în domeniul financiar și management strategic.

**GROW BUSINESS DEVELOPMENT, companie de consultanță și servicii financiare fondată la începutul pandemiei. Într-un timp relativ scurt, GBD a reușit să aibă în portofoliu zeci de firme din țară pentru care oferă soluții financiare si servicii de marketing

Partenerii proiectului :

  • Laboratoarele PRAXIS, partener principal alaturi de organizator, companie ce activeaza pe piata din Romania de 18 ani, avand ca si misiune mentinerea si redobandirea sanatatii, prin intermediul unor servicii de investigatii medicale de inalta calitate. La acest moment, Laboratoarele Praxis detin locatii in Iaşi şi Brăila, având cinci puncte de recoltare în municipiul Iaşi, unul în Pașcani, unul în Hârlău, două în Brăila.

  • LA COSTA Selected Store, un boutique cochet, unde te simti ca acasa si ofera o gama vasta de produse de top, de la bauturi atent alese la dulciuri fine la preturi accesibile, asigurand consiliere in alegerea cadoului ideal pentru cei dragi.
  • Esthetic Center Dr. Popa Lucian, performeaza in domeniul chirugiei plastice si estetice, ajutand femeile sa ajunga la idealul lor fizic, pastrand naturaletea acestora
  • Academia de Talente Ella Gondos, fondata de talenta artista Ella Gondos a devenit cunoscuta pentru originalitatea proiectelor pe care le promoveaza alaturi de nume mari ale industriei muzicale, fiind premiata cu sute de diplome de excelenta, brevete de promotor al talentelor si locuri I.
  • 21Beauty, clinică de înfrumusețare unică în Iași, cu aparatură de ultimă generație și servicii de înfrumusețare premium – luxury. Clinica este fondata de antreprenoarea Ana Maria Filip, ce a construit conceptul din iubire și pasiune nemărginită pentru frumos și pentru că reprezintă femeia secolului 21.
  • Alti parteneri: My Beauty Clinic, HLCC Romania

Organizatorii mulțumesc Complexului Muzeal Național “Moldova” – Palatul Culturii din Iași pentru susținerea proiectului și punerea la dispoziție pentru proiecție a celei mai impozante și frumoase clădiri din Moldova.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;