5:13 pm - Friday April 20, 6835

Singurul designer outlet factory irina schrotter din România, inaugurat în Iulius Mall Iași

Ţi-a rămas gândul la o piesă statement din colecţia toamnă-iarnă a brandului irina schrotter? Sau nu ai apucat să vezi toate creaţiile? De curând, articolele vestimentare şi accesoriile care poartă semnătura creatoarei de modă sunt disponibile în singurul outlet factory irina schrotter din România, deschis la Iulius Mall Iaşi. Iubitoarele de fashion şi stil vor găsi aici produse din colecţiile anterioare, precum şi articole premium din colecţiile prezentate pe podiumurile de modă.

 

Croieli clasice, moderne sau avangardiste, linii contemporane, design practic şi confortabil, detalii minuţioase, rafinament şi texturi alese cu grijă. Acestea sunt doar o parte dintre caracteristicile colecţiilor realizate de Irina Schrotter, pe care le poți descoperi în singurul designer outlet factory din România al creatoarei de modă, deschis la Iulius Mall. Magazinul, situat la etajul întâi al shopping mall-ului, reuneşte piese vestimentare şi accesorii din colecţiile anterioare, dar şi articole premium prezentate pe podiumurile de modă. Cele mai recente creaţii semnate de Irina Schrotter pot fi găsite în magazinul din Atriumul Palas Mall.

 

Colecţiile irina schrotter sunt atemporale, deoarece piesele vestimentare, în culori uşor de asortat, pot fi combinate în diverse variante şi pot fi purtate multe sezoane după achiziţie. Articolele marca irina schrotter înseamnă materiale calitative, ţesături confortabile şi texturi prietenoase cu mediul.

 

Brandul de fashion se adresează femeilor dinamice şi puternice, care doresc să îşi evidenţieze feminitatea prin ţinute clasice, extravagante sau cu design avangardist, în ediţie limitată, punând accent, totodată, pe confort. Topuri versatile în croiuri inedite, geci oversized ale căror simetrii și jocuri volumetrice se contopesc într-un concept vizual, rochii cu linii stilistice simple și detalii minuțioase, pantaloni cu design practic şi confortabil sunt câteva dintre propunerile pe care le poți găsi în noua locație din Iulius Mall.

 

Piese de încălțăminte, unde confortul și stilul sunt îmbinate în modele unice, perfecte pentru femeia modernă care vrea să iasă din tipare, te așteaptă să le descoperi în singurul designer outlet factory din România al creatoarei de modă. Tot aici, accesoriile funcționale şi versatile sunt atent alese pentru a completa orice ţinută. 

 

Brandul irina schrotter a fost lansat acum mai bine de 30 de ani, în Iași, iar astăzi este vândut în peste 17 țări. În rețeaua IULIUS, mai este prezent în ansamblurile mixte Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara.

 

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;