Târgul de Cariere reunește, în acest weekend, la Palas angajatori de top, precum: Samsung, Amazon, Michelin și mulți alții

Târgul de Cariere ajunge, odată cu primăvara, la tine în oraș și te invită să faci #primulpas spre angajare, să vii la întâlnirea față în față cu reprezentanții celor mai apreciate companii. În acest weekend, organizatorii Târgului de Cariere te așteaptă la Palas, să descoperi joburile momentului din diverse sectoare de activitate, cultura organizațională, dar și valorile companiilor.

 

În perioada 18 – 19 martie 2022, în intervalul orar 10.00 – 18.00la Palas are loc Târgul de Cariere, unde ai ocazia să afli ce au de oferit companiile de top în Iași și alte orașe. La această ediție, cele mai multe cereri de personal vin de la domenii ca: producție, automotive, transport și logistică, inginerie, programare și IT, achiziții, resurse umane, contabilitate, BPO, relații și suport clienți și multe altele.

Printre companiile care vor fi prezente la Târgul de Cariere din Palas se numără și: IULIUSSamsungHCLMichelinUniCreditAmazonGrenzebachPuroliteVitescoVEOOptimaCapgeminiBuild Corp și multe altele.

Lista cu locurile de muncă ale acestei ediții ieșene este variată: specialiști pentru relații și suport cliențiexperți în achizițiicontabilirecrutorimarketeri, inginerichimiștiprogramatoritesterireprezentanți comercialiconsultanți, studenți pentru diverse internshipurioperatori de asamblareoperatori de producțiestivuitoriștișoferiinstalatori.

Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice așa cum le știam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât și pentru angajatori. Am fost nevoiți să găsim noi soluții pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanță. Totuși, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simțim cu toții. Putem reveni și face din nou primul pas, față în față. Angajatorii și candidații se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii pași în relația lor profesională chiar de la Târgul de Cariere”, spune Mihai Daniel Cotoș, Founder & CEO Târgul de Cariere și Digital Crusade.

Pe parcursul celor două zile, specialiștii invitați sunt pregătiți să ofere informații utile despre traseul unei cariere și să răspundă dorințelor de cunoaștere care vin dinspre toți cei care le trec pragul standurilor. Întâlnirile față în față cu recrutorii, din Atriumul Palas, vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va reuni pe lângă informații despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanți ai companiilor sau prezentări ale colaboratorilor. Livestream-ul va fi difuzat pe rețelele de socializare ale Târgului de Cariere, dar și pe targuldecariere.ro.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, în urma contului creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;