Brandul Congress Hall inaugurează o nouă sală premium de evenimente la Family Market Miroslava, cel mai nou proiect de retail al companiei IULIUS

Evenimentele speciale merită un loc inedit, unde amintirile să se creioneze armonios, iar brandul Congress Hall a reușit, în cei 10 ani de prezenţă, să îndeplinească toate dorințele, prin serviciile de înaltă clasă, detaliile fine și atmosfera elegantă. Serviciile premium ale Congress Hall se vor regăsi și în noua sală de evenimente inclusă în proiectul Family Market din Miroslava, care va fi inaugurat în al doilea trimestru al acestui an.

 

Centrat pe oameni şi pe calitatea vieţii lor, Family Market, cel mai nou proiect de retail al companiei IULIUS, dezvoltat în comuna Miroslava şi în cartierul Bucium, înseamnă un loc în care ai acces la toate serviciile necesare, aproape de casă, punând accent pe eficiență, sustenabilitate și valorificarea timpului. Proiectat din dorinţa de a susţine dezvoltarea urbană în afara graniţelor oraşului şi de a răspunde cerinţelor locuitorilor pentru servicii imediate, conceputul Family Market integrează un supermarket, zone de servicii și produse locale, dar şi spaţii verzi şi de relaxare.

Un alt exemplu de facilitate solicitată de comunitatea locală îl reprezintă sala de evenimente dezvoltată sub brandul Congress Hall în proiectul Family Market din Miroslava. Fie că vă pregătiți să spuneți cel mai important „Da!”, urmează să organizați prima petrecere din viața copilului vostru ori aveți în plan un eveniment corporate, sala Verdi va răspunde tuturor exigenţelor.

 

Situată la etajul 1 al Family Market Miroslava, sala Verdi poate să găzduiască petreceri personale cu până la 220 de invitați, dar şi evenimente corporate de până la 300 de persoane, în funcție de configurare – în sistem cinema, ballroom, classroom, tree-shape, reception.

Sala Verdi a fost gândită echipa de specialiști italieni care a amenajat sălile Congress Hall Palas și Iulius Congress Hall Timișoara. Locația impresionează prin cascade de candelabre delicate din sticlă de Muranodetalii cromatice calde, de tip pastelo configurație versatilă și infuzia de elemente decorative. Brandul Congress Hall este recunoscut pentru serviciile sale premium, dar și pentru echipa formată din profesioniști cu experiență de peste 10 ani.

Despre Family Market

 

Family Market este un format de retail de proximitate, calibrat pe cerinţele de consum a două zone satelit din jurul Iaşului, cu densitate foarte mare – cartierul Bucium şi comuna Miroslava. Ambele proiecte, aflate în faza de construcţie, includ un supermarket Auchan și un mix personalizat de servicii, asigurat de producători și antreprenori locali, care include: băcănie, carmangerie, brutărie, cofetărie, coffee shop, produse naturiste, farmacie, librărie, croitorie și curățătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, agenție bancară, produse pentru casă și fashion.

Proiectele Family Market vor deveni și puncte de atracție socială, fiind amenajate zone verzi și de recreere, cu arbori maturi și alei de promenadă. În același timp, vor fi create locuri de parcare, noi conexiuni și accese pietonale, prin investiții de remodelare a infrastructurii din zonă.

Cele două proiecte Family Market reprezintă o investiție de 17 milioane de euro, iar CEC Bank, unul dintre principalii susținători ai antreprenorilor locali, este partenerul IULIUS în finanțarea acestora.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;