Retromobil Club România expune în parcul Palas 30 de mașini de colecție: Rolls Royce Silver Shadow, Ford Mustang, Jaguar E Type și multe altele

Retromobil  Club România se reunește la Iași, în cadrul Retro Parada Primăverii. Parcul Palas va fi locul de întâlnire a 30 de modele de mașini de colecție, fabricate între anii 1914-1978. Pe lângă expoziția de autovehicule retro, vor avea loc momente artistice, se vor oferi premii speciale, iar curioșii pot afla mai multe informații despre modelele lor favorite de la specialiști. Vino în acest weekend la Palas și descoperă cele 30 de mașini de colecție!

 

Zona patinoar Palas se va transforma, duminică, 8 mai 2022, în intervalul orar 10.00 – 14.00, într-un parc auto cu 30 de piese speciale, aduse din colecțiile pasionaților din toată țara. High ligth-urile expoziției vor impresiona, pe lângă aspectul impecabil, prin starea perfectă de funcționare, dar și prin poveștile care stau în spatele caroseriilor.

În cadrul Retro Parada Primăverii pot fi admirate modele precum Dodge DU 1935, produs în serie limitată de doar 193 de exemplare, Ford model A 1930, pentru construirea căruia fabricile Ford au fost închise aproape un an și pentru care cererea din partea publicului a fost uriașă, celebrul Corvette 1976, numit de americani și America’s Sports Car, dar și un Ford Mustang 1966 și un Cadilac Fleetwood 1966. Expoziția este completată de un Jaguar E Type 1971Rolls Royce Silver Shadow 1977, iar din gama Fiat vor putea fi admirate modelele Fiat 500, dar și Fiat Sport. Nostalgicii își vor aminti de vremurile trecute când vor descoperi modelul Dacia 1300.

La expoziție se vor face și demonstrații de funcționare a mașinilor, vor avea loc și momente artistice, iar piesele de colecție vor fi prezentate cu ajutorul unor momente artistice, susținute de dansatori și balerini profesioniști.

Pasionații de autovehicule se întâlnesc în acest weekend, la Palas!

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;