Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, program special dedicat copiilor pe 1 iunie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, structurile de pașapoarte își deschid miercuri, 1 iunie, porțile și îi așteaptă pe copii cu surprize inedite în cadrul evenimentului PAȘAPORT PENTRU VACANȚĂ.

Astfel, pe data de 1 Iunie, Serviciile Publice Comunitare de Pașapoarte vor prelua cereri de eliberare a pașapoartelor pentru minori. Aceștia se pot prezenta singuri (în cazul minorilor cu vârsta peste 14 ani, cu declarație din partea părinților autentificată în țară de notarul public, iar în străinătate la misiunile diplomatice sau oficiile consulare) sau însoțiți de părinți (în cazul minorilor cu vârstă mai mică de 14 ani, conform prevederilor legale), pentru a depune cererea de eliberare a pașaportului, fără a fi nevoie de programare prealabilă.

”Vom participa și noi la acest eveniment – Pașaport pentru Vacanță. La Iași, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va avea în data de 1 iunie un program special dedicat copiilor, în intervalul orar 8 – 16. Se va lucra la două ghișee. Mulțumesc colegilor care vor veni la serviciu în această zi”, a declarat Bogdan Cojocaru, prefectul județului Iași.

De asemenea, reamintim persoanelor care vor solicita depunerea cererii de eliberare a pașapoartelor pentru minori să consulte pagina de internet www.pasapoarte.mai.gov.ro, pentru a se asigura că au asupra lor toate documentele necesare, inclusiv chitanța de plată a contravalorii pașaportului.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;