5:13 pm - Friday April 19, 1478

Ieșeanul Alexandru Calance, numit secretar regional al Tineretului Național Liberal pentru Regiunea Nord-Est

Începând de astăzi, 1 iunie, TNL Iași are un nou membru în structurile centrale ale Tineretului Național Liberal. Alexandru Calance, membru al TNL Iași, una din cele mai active filiale liberale de tineret din țară, a fost numit Secretar Regional al Tineretului Național Liberal pentru Regiunea Nord-Est.

Este un câștig pentru filiala TNL Iași, cea care a dat nu mai puțin de șapte din cei 22 de candidații PNL Iași la alegerile parlamentare din 2020, iarAlexandru Calance s-a numărat printer aceștia. De asemenea, reamintim că la alegerile locale din 2020, PNL Iași a propus pe listele candidaților peste 400 de tineri, care ne reprezintă acum în Consiliu lJudețean, în consiliile locale sau au devenit chiar primari.

Alexandru Calance ocupă înprezent poziția de secretar general adjunct TNL Iași, are 34 de ani, este licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene și este  absolvent al ciclului de master în Studii Europene de Integrare și Securitate.

“Pornesc la drum cu experiența acumulată în cadrul organizației de tineret de la Iași, echipă alături de care am crescut și m-am format. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru sprijin și mă bazez în continuare pe suportul lor. Mă alătur echipei energice de la nivel național cu o singură dorință: să demonstrăm cu toate puterile noastre că suntem cu adevărat ‚Generația Altfel’. Avem forța și determinarea de a schimba lucrurile în bine și sunt mândru că voi pune și eu umărul la acest proiect”, a declarat Alexandru Calance, nou lSecretar Regional al TNL pentru Regiunea Nord-Est.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;