5:13 pm - Monday April 19, 2506

Politehnica Iași a anunțat primele trei transferuri ale verii

Politehnica Iași a anunțat primele transferuri bifate în această pauză competițională în Copou, în tentativa atingerii obiectivului propus de conducere pentru viitorul sezon și anume promovarea în Liga 1. Astfel, potrivit unui comunicat postat sâmbătă pe pagina de socializare a clubului, moldovenii au obținut transferurile definitive a doi fotbaliști care în sezonul trecut au evoluat în cupele europene, este vorba despre mijlocașul central Gabriel Vașvari (36 de ani) și fundașul central Răzvan Tincu (35 de ani), ambii de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, deținătoarea Cupei României, precum și a unui atacant de perspectivă, David Ciubăncan (18 ani), de la formația de liga a treia Șoimii Lipova.

Născut pe 13 noiembrie 1986, Gabriel Vașvari (foto) are aproape 300 de meciuri jucate în prima ligă și 46 de goluri înscrise. Până la venirea la Poli Iași, a mai jucat la Armătura Zalău, Universitatea Cluj, FC Botpșani, ACS Politehnica Timișoara și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Răzvan Tincu, născut pe 15 iulie 1987, revine la Poli după nouă sezoane, perioadă în care a mai evoluat la FC Botoșani, Concordia Chiajna,Doxa (Grecia) și la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. La precedenta aventură în Copou, Răzvan a îmbrăcat de 59 de ori tricoul alb-albastru și a marcat un gol.

David Ciubăncan, fiul fostului fotbalist de la Poli din perioada 2005-2007, Marius Ciubăncan, este născut pe 10 februarie 2004 și impresionează prin talie, 1,90 metri, fiind unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din România.

În altă ordine de idei, președintele Consiliului Director al CSM Politehnica Iași, Cornel Șfaițer, a declarat că până cel mai târziu marți, 7 iunie, formația din Dealul Copoului va avea numit un nou antrenor principal. Postul a rămas vacant după ce conducerea clubului nu i-a mai prelungit contractul fostului antrenor Costel Enache, cel care a condus echipa îns ezonul 2021/2022.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;