Două premiere de teatru și două proiecții de gală, săptămâna viitoare, la Ateneul Național

Ateneul Național din Iași aduce în lumina reflectoarelor, săptămâna viitoare, două premiere de teatru, „Un bărbat și cam multe femei” și „Insomniacii”, de Mimi Brănescu, precum și două proiecții de gală ale filmului „R.M.N.”, în regia lui Cristian Mungiu.

„Un bărbat și cam multe femei” este titlul primei premiere din săptămâna următoare. Coproducție a Ateneului Național din Iași și Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”, comedia „Un bărbat și cam multe femei” este regizată de Erica Moldovan și Denisa Cernat.  Premiera va avea loc joi, 16 iunie, de la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

Cea de-a doua premieră a săptămânii, „Insomniacii”, de Mimi Brănescu, o comedie savuroasă despre insomnii și efectele lor, pusă în scenă de Erica Moldovan, va avea loc sâmbătă, 18 iunie, de la ora 19.00.

Marți, 14 iunie, cinefilii sunt așteptați la proiecțiile de gală ale filmului prezent în competiția de la Cannes 2022, „R.M.N”, regia Cristian Mungiu. Cele două proiecții speciale vor fi difuzate de la ora 19.30 și 22.30 în prezența echipei de producție.

Biletele de intrare la cele două premiere de teatru sunt puse în vânzare la prețul de 30 de lei și sunt disponibile atât pe site-ul ateneuiasi.ro, cât și la casieria Ateneului.

Biletele proiecțiilor de gală sunt puse în vânzare la prețul de 25 de lei și sunt disponibile atât pe site-ul cinemaiasi.ro, cât și la casieria Ateneului.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;