5:13 pm - Tuesday April 20, 3182

Jucătorii aflați în probe la Poli Iași, la primul test pe iarbă

După o săptămână care a debutat cu efectuarea vizitei medicale și readaptarea treptată la efort a jucătorilor, antrenorul Claudiu Niculescu a programat sâmbătă dimineață, pe terenul din Uricani, acolo unde alb-albaștrii și-au mutat timp de două săptămâni cartierul general, un meci test pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii veniți în probe, în această pauză pre-competițională, în Copou. Tehnicianul și-a împărțit elevii în două echipe, Poli Iași “A” și Poli Iași “B”, în ambele formații evoluând mulți dintre tinerii care aspiră la un loc în lotul lărgit cu ieșenii urmează să atace viitorul sezon al Ligii 2, care are ca obiectiv promovarea în eșalonul de elită al fotbalului românesc. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit în minutul 14 de ucraineanul Yakymir, de la Poli Iași “B”.

Au evoluat următoarele formații:

Poli Iași “A”: Dohotariu – Mișelaricu, Ungurenașu, Giannitsis, Mircea Marco – Blăgea, Buliga – Da Silva, Jovanovic, Donose – Ciubăncan.
Poli Iași “B”: Mleczko – Ciontea, Voinescu, Azoiței, Ciaun – Yakymiv, Cracea – Nistor, Gherghișan, Jagiello – Grigoriu.

Pe parcursul jocului, la cele douăî formații au mai jucat Budeanu, Niamțu, Mihai Marius Daniel, Petrache și Verdeș.

Până la plecarea în stagiul de la pregătire de la munte, de o săptămână, de la Piatra Neamț (27 iunie – 2 iulie), Poli iași va mai disputa două meciuri-test: miercuri, 22  iunie, în deplasare, cu FC Botoșani, și sâmbătă, 25 iunie, acasă cu o selecționată locală.

După stagiul de pregătire de la munte, elevii lui Claudiu Niculescu vor pleca pe 3 iulie într-un  cantonament de zece zile în stațiunea bulgară Bansko, unde vor disputa și patru jocuri amicale cu adversari care nu au fost stabiliți încă.

În altă ordine de idei, Claudiu Niculescu a declarat că își mai dorește cel puțin încă cinci jucători, care să acopere posturile de portar, fundaș dreapta, mijlocaș central, mijlocaș de bandă și atacant.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;