Poli Iași defilează în stagiul de pregătire din Bulgaria

Politehnica Iași a învins într-un meci–test disputat duminică în cantonamentul de la Bansko (Bulgaria), pe Akritas Chlorakas, formație care a promovat în această vară în prima ligă din Cipru, cu scorul de 2-1 (1-1), prin golurile reușite de Karachanakov (min. 27) și Plokhotniuc (min. 89).

Elevii lui Claudiu Niculescu au început întâlnirea în formula: Brânză – Martac, Lică, Tincu,  Finică – Vașvari, Fr. Cristea – Karachanakov, Anton, Hunte – Tomczyk.

Pe parcursul părții a doua a jocului, la ieșeni au fost introduși în teren: Plămadă (în locul lui Tincu), Ciaun (Finică), Marchioni (Fr. Cristea), Semerdzhiev (Vașvari)Dumitru (Anton), Fică (Hunte), Kuadio (Karachanakov) și Plokhotniuk (Tomczyk).

Până acum, în cantonamentul de la Bansko, Poli Iași a obținut trei victorii: 4-0 cu ȚSKA 1948 Sofia (Bulgaria) – goluri Plohotniuk (2), Vașvari și Ciubăncan, 2-1 cu FC Mavlon (Nigeria) – goluri Cracea și Pelivan și 2-1 cu Akritas Chiorakas (Cipru) – goluri Karachanakov și Plokhotniuk și o remiză, scor 1-1, cu FC Makedonija GP Skopje (Macedonia de Nord) – gol Karachanakov.

În ultimul meci din stagiul centralizat din Bulgaria, alb-albaștrii vor întâlni miercuri, 20 iulie, pe Sabah FK, locul 5 în prima ligă din Azerbaidjan.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;