5:14 pm - Monday April 20, 1142

Savurează delicii italiene la Big Panino în Iulius Mall Iași!

Pentru toate acele momente în care vrei mai degrabă ceva delicios decât ceva copios există Big Panino, în foodcourt Iulius Mall Iași. Noua locație îți propune gustoasele panino atât de iubite în Italia, care pot fi savurate în orice moment al zilei și pizza romană ce are un blat  precopt adus direct de la Roma. Până pe 28 august 2022 pentru a marca inaugurarea, pe lângă gustul autentic italian care te va cuceri instant, primești și o băutură gratis la alegere.

Pizza și panino sunt doar două cuvinte italiene la care îți lasă gura apă de fiecare dată când le auzi pronunțate. Acum poți savura aceste preparate delicioase la Big Panino din zona foodocurt a Iulius Mall Iași. Rețetele pentru îndrăgitul sandwich italian combină celebra focaccia coaptă zilnic la locație cu prosciutto crudo, prosciutto cotto cu ierburi aromatice, speck, capocollo, mortadella cu fistic, pancetta sau sbriciolona (salam ce conține semințe de fenicul) și porchetta. Fiecare fel de carne este însoțit de un tip de sos precum: sos cu trufe, picant, cu anghinare, cu măsline, cu ceapă roșie, cu 4 tipuri de piper, cu ciuperci, pesto genovese sau sos cu praz și miere de albine, care dă un gust aparte fiecărui preparat. Acestor ingrediente, aduse din Italia, li se adaugă și diferite tipuri de brânzeturi: mozzarella fior di latte, burrata, gorgonzola sau pecorino toscano. Legumele proaspete, salata și rucola sunt de la producătorii autohtoni, iar roșiile uscate, vinetele și zucchini provin din regiunea Toscana.

Meniul este completat de pizza romană pentru care se folosește blat crocant precopt adus direct de la Roma și pentru care se folosesc aceleași tipuri de ingrediente ca la panini, dar și salam salsiccia. Zilnic sunt disponibile 13 feluri de pizza, care pot fi achiziționate la felie sau întregi.

Noua locație pune accentul pe bun gust și simplitate, iar până pe 28 august pentru fiecare Panino sau două felii de  pizza cumpărate vei primi gratuit din partea casei o băutură la alegere.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;