5:13 pm - Sunday April 19, 1587

150 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la Raliului Iașului

150 de jandarmi împreună cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Administrației și Internelor (MAI) vor asigura în perioada 2- 4 septembrie măsurile de ordine și liniște publică cu prilejul desfășurării celei de-a XXXVIII-a ediții a Raliului Iașului.

În cele trei zile de desfășurare a Raliului Iașului se vor lua măsuri de ordine publică pe traseele și în zonele unde va avea loc competiția sau se vor derula alte activități programate, informează, într-un comunicat, Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Iași.

Potrivit documentului, la acest eveniment, jandarmii vor fi alături de participanți începând cu ziua de vineri, 2 septembrie, în zona Bârnova (Shakedown) și pe timpul superspecialei din zona Râpa Galbenă-Independenței din municipiul Iași, continuând în ziua de sâmbătă, 3 septembrie, la Cioca-Boca și Mădârjac, unde se vor derula probele speciale. Duminică, 4 septembrie, jandarmii vor acționa în zonele Dobrovăț și Păun.

Pentru buna desfăşurare a Raliului Iașului, cetățenii trebuie să aibă în vedere și să respecte următoarele reguli: să nu depăşească zonele marcate şi îngrădite, să nu intre pe traseul de concurs pe timpul desfăşurării probelor, să se conformeze indicaţiilor organizatorilor şi a forţelor de ordine, să nu staţioneze niciodată în exteriorul virajelor, lângă săritoare sau vârfuri de pantă, aflate pe traseul de concurs..

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;