5:13 pm - Wednesday April 20, 0901

Antibiotice Iași – o companie Made in Romania, premiată de Bursa de Valori București

Compania Antibiotice a fost premiată, joi, 22 septembrie, de Bursa de Valori București, în cadrul Galei Made in Romania aflată la a 5-a ediție. Proiectul Made in Romania, al cărui scop este de a identifica și promova companiile românești de top, a desemnat câștigătoare la aceasta ediție și povestea despre tradiție, performanță și evoluție pe care Antibiotice Iași o scrie încă din anul 1955.

În cei 67 de ani de activitate continuă, orientarea spre dezvoltare, prin investiții de zeci de milioane de euro în cercetare, digitalizare, achiziții de tehnologii și echipamente de fabricație performante, noi site-uri de producție, a contribuit la creșterea competitivității și atractivității companiei, astfel încât Antibiotice Iași a devenit lider cu tradiție la nivel național pentru pulberi sterile injectabile și produse topice, precum și lider mondial în producția substanței active Nistatină.

Abilitatea de vedea dincolo de linia orizontului, determinarea de a fi printre cei mai buni, a celor peste 10.000 de oameni care au lucrat de-a lungul timpului la Antibiotice Iași au făcut ca această companie să se dezvolte și să devină cel mai mare producător român de medicamente generice și un adevărat ambasador al României peste hotare.

În ultimii 25 de ani, parcursul Antibiotice este legat de prezența la bursa locală, fiind astăzi o companie publică, listată pe piața de capital, care și-a asumat un model de business responsabil și sustenabil, pentru a face mai mult și mai bine pentru sănătatea semenilor, generațiilor actuale, cât și a celor viitoare.

În cadrul proiectului Made in Romania din acest an, au fost nominalizate 350 de companii din domenii precum IT&C, comerț, servicii, industria alimentară, industria prelucrătoare, sănătate, construcții și agricultură. Dintre acestea, un juriu format din experți în diverse domenii ale economiei a selectat 50 de companii semifinaliste, pe baza unor criterii privind performanța sau perspectivele de inovare și dezvoltare. În final, doar 15 companii au fost desemnate câștigătoare și premiate în cadrul Galei Made in Romania, fie în baza votului de încredere al membrilor juriului, fie prin votul publicului.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;