A fost desemnat un nou constructor pentru finalizarea lucrărilor la blocurile sociale din Grădinari

Primarul Mihai Chirica a semnat astăzi contractul pentru finalizarea lucrărilor la  blocurile de locuințe sociale și convenabile C1 și C2 din zona Grădinari. Licitația a avut o prevedere financiară de 5.813.000 lei, fără TVA, și a fost câștigată de asocierea CVF Designer 2008 SRL – Trust AVB SRL pentru o sumă de 5.799.951,29 lei, fără TVA. Asocierea va avea la dispoziție șase luni pentru a finaliza lucrările.

Blocurile C1 și C2 sunt formate din câte două tronsoane fiecare, cu un număr total de 72 de apartamente împărțite astfel: 36 de apartamente cu o cameră, 28 de apartamente cu două camere și opt apartamente cu trei camere. Ansamblul se află pe bulevardul Metalurgiei și strada Grădinari, nr. 59 – 73, Imobilele au un regim de înălțime de S+P+3E+M. De asemenea, vor trebuie amenajate 99 de locuri de parcare, din care patru pentru persoane cu handicap.

“Prima licitație pentru proiectarea și executarea lucrărilor de construcție a fost adjudecată în 2018 de asocierea ElitConstruct SRL – Artehnis SRL. Valoarea contractului a fost de 8.849.315 lei, din care valoarea lucrărilor este de 7.810.158 lei.  În cursul anului 2019, constructorul a abandonat lucrarea din cauza lipsei capacității tehnice și financiare, astfel încât contractul de lucrări a fost reziliat.  Lucrările sunt executate la un stadiu fizic de circa 80%”, se precizează într-un comunicat semnat de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Iași.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;