Caravanele ,,Mirciulică” și ,,Teambuilding” ajung în orașul tău și aduc porții zdravene de râs la Cinema City din Iulius Mall. Hai să întâlnești echipele și să vezi filmele pe marele ecran!

Noile propuneri ale comediei românești, ,,Mirciulică” și ,,Teambuilding”, își negociază locul în inima publicului, pe 12 și 14 octombrie 2022, când Mircea Bravo, actorii, regizorii și cinefilii își vor da întâlnire cu ocazia unor vizionări speciale mult așteptate.  

 

A venit momentul să îi întâmpini pe Mircea Bravo și pe regizorul Cristian Ilișuan miercuri12 octombrieîncepând cu ora 19:00, la evenimentul de lansare a comediei ,,Mirciulică”. Producția independentă aduce pe marele ecran un fir narativ inspirat de realitățile societății românești făcute deja cunoscute de actor prin activitatea sa de vlogging. De la 19:30, Cinema City te invită să faci parte din poveste; replici pline de haz, în binecunoscutul stil al lui Mircea Bravo, acțiune centrată pe obiceiurile specifice lumii de ieri și de zi, personaje reprezentative pentru diverse categorii sociale, culoare locală și ingredientul-cheie−bunica Lenuța, o eroină în toată puterea cuvântului încă de la primele cuvinte ardelenești rostite.

Știm că îți dorești să ai parte de o experiență cinematografică de neuitat, astfel că, pentru o nouă porție de râs, caravana ,,Teambuilding” ajunge în orașul tău vineri, 14 octombrie. Produsă de Vidra Productions, comedia este regizată de Matei Dima, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Alex Coteț, artiști care au adus, din sfere diferite ale creativității, backround-ul lor profesional pentru a pune în scenă momente savuroase de umor. După reacțiile pozitive stârnite în rândul spectatorilor de producții precum ,,Miami Bici”, ,,5GANG: Un altfel de Crăciun”, ,,Tabăra”,  ,,Teambuilding” îți promite o seară memorabilă în prezența actorilor comediei. Titlul vorbește de la sine. Viața de corporatist nu a fost nicicând mai condimentată decât cu prilejul unui teambuiding, moment în care umorul este pus serios la încercare, iar Cupa Veseliei este premiul mult râvnit și proba de foc a celui mai harnic angajat.

Cinema City dă startul unui nou concurs, ,,Cinema Mystery Days – câștigă un city-break cu gașca la Amsterdam”, care se va desfășura până pe 7 noiembrie, unde se pot înscrie cei care iau bilet la filmele ,,Uite-i cum fug” sau ,,Amsterdam” și se înregistrează pe platforma https://biletamsterdam.ro/ro. Câștigătorul își va putea lua prietenii în vacanță, în Amsterdam, beneficiind de bilete de avion, cazare, cină pe vas, cină la lumina Lunii, cu degustare din preparate ale gastronomiei olandeze şi tur Heineken.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;