Festival de talente, competiție dedicată animalelor de companie și alte surprize, la Palas

Sportul de performanță și artele își dau întâlnire în acest weekend în ansamblul Palas, unde vor avea loc mai multe evenimente prin care se vor pune în valoare tinerele talente. Clubul Sportiv Municipal (CSM) Iași aduce pe scena Palas mai mulți sportivi recunoscuți la nivel mondial, într-o competiție de fitness – culturism, iar Festivalul Toamnei va încânta publicul cu dans, muzică și momente artistice. My Lovely Friend revine în parcul Palas și îi așteaptă pe iubitorii de animale la un nou concurs dedicat prietenilor blănoși.

 

Sâmbătă15 octombrie 2022de la ora 17.00, în zona Intersport din Palas Mall15 sportivi legitimați ai Clubului Sportiv Municipal Iași, în cadrul secției Culturism-Fitness, antrenați de Maestru Emerit Felica Purice, vor participa la competiția de profil. Fiecare dintre cei 15 are un palmares impresionant de titluri recunoscute național și internațional: Lucian Constantin Popa, multiplu campion mondial, european și național, Mihai Onofrei, campion mondial și național încă de la vârsta de 9 ani, component al Lotului Național de Culturism Fitness Cadeți al României, Alex Ștefan, vicecampion mondial și vicecampion balcanic în 2021, Mihaela Claudia Năstruț, parte din Lotul Național de Culturism Fitness Cadeți al României și multiplă campioană națională la categoria Fitness și Fitness artistic, Alin Stoleru, multiplu medaliat la campionatele europene,, Bogdan Moruz, campion mondial, Teodor Petrea, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Juniori din Ecuador şi alţii. „Obiectivul nostru este de a atrage un număr cât mai mare de tineri în practicarea activităților sportive și orientarea lor către sportul de performanță, dar şi obținerea de rezultate cât mai bune la competițiile naționale şi internaționale. Ne mândrim cu sportivii noștri care au obținut rezultate meritorii la competiții naționale și internaționale”, au declarat reprezentanții CSM Iași.

 

Tot în Palas, în Atrium, zeci de copii vor urca pe scenă și vor demonstra cât de talentați sunt, în cadrul Festivalului ToamneiDuminică, micii artiști vor cânta şi dansa, având peste 150 de momente artistice speciale. Prezentatorul evenimentului, care va avea loc în intervalul orar 10.00 – 19.00, dar și unul dintre jurați va fi Mihai Trăistariu.

 

Duminica aceasta iubitorii de animale se reîntâlnesc în parcul Palas la cea mai zglobie competiție pentru căței – My Lovely Friend. Începând cu ora 16.00pe patinoar, prietenul tău blănos va participa la cele două probe: frumusețe și talent. Marele sau micul câștigător va primi un voucher la Peebo Grooming. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi în pagina de Facebook dedicată acestuia.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;