Weekend-uri animate de ateliere creative și activități distractive pentru copii, la Family Market Miroslava

Family Market Miroslava organizează, din această duminică, ateliere și activități distractive de weekend pentru ca învățarea celor mici să fie însoțită de zâmbete de bucurie. În timp ce părinţii se relaxează la shopping, juniorii din comunitatea Family Market Miroslava își dau întâlnire la Congress Hall pentru sesiuni de veselie și exerciții ingenioase de imaginație.

 

Duminică, 23 octombrie 2022, de la ora 11:00, Family Market Miroslava îi așteaptă pe cei mici la Congress Hall (etajul 1), la Atelierul de Slime cu BOO! Party. Se anunţă o activitate pe cât de distractivă, pe atât de interesantă pentru că cei mici vor modela cu multă concentrare slime-ul alb sau multicolor, cu sclipici sau paiete, fiind o bună oportunitate de a-și dezvolta noi abilități și de a interacționa cu ceilalți copii. Accesul se face în baza unei programări în prealabil, în limita a 30 de locuri. Mai multe detalii pe Facebook Family Market. Distracţia va continua şi weekend-ul viitor!

Tot duminicăla Congress Hall, lumea copilăriei își dezvăluie tainele printr-un spectacol de teatru, circ și magie, susținut de Teatro Blu. Și cum universul miraculos se deschide doar în fața celor curioși să-i descopere resorturile magice, să privească  departe și să facă loc umorului, copiii sunt invitați, de la ora 12:00, să facă parte din povestea ,,Micul circ”. Un crâmpei de fantezie și mult haz sunt suficiente pentru ca personajele principale ale spectacolului, doi clovni ghiduși, să aducă zâmbetul și …culorile  pe chipul clovnului trist din poveste. Nu uita că la acest spectacol, accesul este permis fară rezervare în prealabil, în limita celor 200 de locuri existente.

 

Sâmbăta viitoare, sărbătoarea de Halloween va fi încă un prilej de întâlnire cu prietenii. Am pregătit un spectacol cu personaje de poveste, ateliere de creaţie, facepainting, concursuri şi multe dulciuri.

 

Copiii iubesc să exloreze spațiul înconjurător, iar Family Market Miroslava este pregătit să pună la dispoziție locuri minunate, pentru ca beneficiile timpului liber câștigat să se traducă în experiențe variate. Spaţiul Let’s play încurajează jocurile creative, Dolciano și Blanca sunt cei mai dulci prieteni, magazinul Papiro e magicianul învățării, iar Lisnic Hair Studio e cel mai cool maestru al părului…Bineînțeles, lista continuă!

 

Family Market este un proiect de retail de proximitate dedicat comunităţii din Miroslava, care găseşte aici un mix variat de servicii, majoritatea ale întreprinzătorilor şi producătorilor naţionali şi locali, precum: supermarket Auchan, fashion retailerul Sinsay, discounterul Pepco, dar şi băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, librărie, coafor, curățătorie, pet shop şi coffee shop.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;