Primăria, interesată de terenul RADEF pentru ridicarea unui imobil de utilitate publică  

Primăria Municipiului Iaşi va încerca să achiziţioneze un teren care a aparţinut Regiei Autonome a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor (RADEF), situat în Păcurari, în vederea amenajării unui imobil de utilitate  publică.

 

“În urma opiniilor exprimate în spațiul public de societatea civilă, primarul Mihai Chirica a decis ca Primăria Municipiului Iași să încerce să achiziționeze un teren aflat în zona Păcurari, pe Aleea Cimitirul Evreiesc, care a aparținut RADEF Româniafilm RA, pentru a realiza o amenajare de utilitate publică. În acest scop, municipalitatea va participa pe 2 noiembrie la licitația deschisă cu strigare organizată de administratorul special al RADEF Româniafilm RA, în vederea vânzării unui teren de aproximativ 5.000 de metri pătrați, pe care se află și o clădire de aproximativ 800 de metri pătrați, unde a funcționat Oficiul de Difuzare și Programare a Filmelor Iași și alte câteva anexe”, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Biroul de presă al Primăriei.

 

Prețul de vânzare a proprietății este 3.814.317 lei, o decizie finală în privința participării la licitație urmând să fie luată de plenul Consiliului Local.

 

 

 

 

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;