Ştiinţa Petroşani – Politehnica Iaşi 24-23. Ieşenii au ratat victoria la ultima fază a meciului!

Politehnica Iaşi a pierdut sâmbătă, în etapa a VI-a din play out-ul Ligii Naţionale de Rugby, în deplasare, cu scorul de 23-24 (9-7), în faţa formaţiei Ştiinţa Petroşani, după un meci care a ţinut spectatorii cu sufletul la gură până la ultimul fluier al arbitrului.

Oaspeţii au condus în prima repriză cu 6-0 și cu 9-7 la pauză, iar cu trei minute înainte de final aveau două puncte avans (23-21). Gazdele reuşesc însă o transformare şi preiau conducerea cu 24-23, iar la ultima fază a meciului, mingea trimisă de Michiduță din lovitură de pedeapsă de la peste 40 de metri, lateral stânga, a întâlnit bara transversală!

Politehnica Iaşi: Dorogan, Tei, Platon – Bișoc, Fânariu -Baboiu, Arariței, Giușcă – Vaman (căpitan, desemnat omul meciului!), Husdup – Nicuță, Curcan, Neagu, Gafița – Michiduță. Rezerve au fost Matei, Vieru Găină, David, Stanciuc, Holbocianu, Ilie, Bălan și Deliu.

„Am reușit un meci bun, am condus în mare parte a timpului. Foarte puțin a lipsit să fim noi învingătorii, la fel ca în meciurile cu Năvodari și Bârlad. Din păcate, ne-am ales doar cu câte un punct din aceste partide, nu cu câte patru!” , a afirmat, la finalul partidei antrenorul oaspeţilor, Cosmin Rațiu.

Etapa viitoare, formația noastră se va confrunta pe Stadionul „Tepro” cu CSU Alba Iulia. Partida se va desfășura sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11:00.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;