Teren de sport inaugurat la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” din Podu Iloaiei

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc ceremonia de inaugurare a terenului de sport din cadrul Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza ” din Podu Iloaiei. Cu acest prilej a fost organizat un meci demonstrativ la care au participat reprezentanți ai cadrelor didactice și ai elevilor, arbitrat de prof. Paul Codru.

Denumită „Educație pentru fiecare”, activitatea a adus împreună reprezentanți ai Consiliului Județean Iași, Inspectoratului Școlar Județean Iași, Primăriei,  Poliției și Parohiei “Sf. Ierarh Nicolae”  din Podu Iloaiei, dar și iubitori ai sportului și ai educației din localitate.

În cuvântul de deschidere, Marius Constantin Apăvăloaei, directorul Şcolii Gimnaziale “Alexandru Ioan Cuza” din Podu Iloaiei, a mulțumit autorităților locale pentru tot sprijinul acordat și a încurajat pe toți cei care se vor bucura de noua bază sportivă să manifeste respect față de valori cum ar fi: fair-play, echitate, toleranță.

În pauza meciului de fotbal a fost prezentat un meci demonstrativ de rugby tag, sub îndrumarea prof. Marian Cucuteanu, și un moment artistic prezentat de Corul Lie Ciocârlie, dirijor prof. Stepanida Postelnicu. La finalul activității, micii sportivi au fost răsplătiți cu daruri dulci.

Terenul sintetic cu nisip cuarțos și granule de cauciuc, dotat cu bănci, tribune și nocturnă, reprezintă un proiect finanțat integral din bugetul local al Primăriei și al Consiliului Local Podu Iloaiei și realizat în perioada iulie – octombrie 2022.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;