70 de antreprenori aduc în Palas produse și servicii, la expoziția ,,Republica Moldova prezintă”

Valorile culturale și identitatea Moldovei se afirmă în cadrul Expoziției ,,Republica Moldova Prezintă”, eveniment care va aduce împreună peste 70 de antreprenori de peste Prut, care își vor expune produsele și serviciile în Atrium-ul Palas Iași.

În perioada 11-13 noiembrie 2022Palas Mall va fi gazda expoziției ,,Republica Moldova Prezintă”, un eveniment devenit tradiție, prin intermediul căruia antreprenori de peste Prut vor aduce la cunoștință publicului specificul zonei din care provin și în care își desfășoară activitatea.

Cei interesați de valorile etnografice ale Moldovei vor putea să își umple tolba cu produse decorative, obiecte din ceramică, păpuși confecționate din materiale textile, suvenire din lemn și vor putea să le afle poveștile cu tâlc direct de la expozanții dornici să facă publicului cunoscut rezultatul muncii lor. Cum domeniile de activitate sunt variate, curioșii pot găsi aici articole de îmbrăcăminte din piele și blană naturală, produse de patiserie, de apicultură, mobilă, produse cosmetice, uleiuri vegetale, vinuri, ceai, fructe uscate, condimente, sucuri.

Cea de-a IV-a ediție a Expoziției „Republica Moldova Prezintă” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România. Expoziția a fost gândită pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor moldoveni și promovării imaginii Republicii Moldova peste hotare.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;