Ultimul weekend cu „Bucurii pe loc” și reduceri de până la 70%, la Palas!

Ai așteptat până în ultimul moment? Brandurile tale favorite au expus noile colecții de iarnă. Dăm start ultimului weekend de Black Friday, unde promoțiile ajung și până la 70%, iar tu ai „Bucurii pe loc” de la cele mai râvnite magazine din Palas Mall! Pregătește-ți lista cu ce piese statement ai nevoie în garderobă, consultă catalogul online al super-reducerilor și vino să te pregătești de sărbători! Și, dacă vii la Palas weekend-ul acesta, vei avea parte și de o surpriză: duminică, 27 noiembrie 2022, lăsăm magia sărbătorilor să ne cuprindă și aprindem luminițele de Crăciun.

 

Dacă ești o fire precaută, care analizează toate detaliile și așteaptă momentul oportun ori nu ai reușit să iei tot ce ți-ai propus, weekend-ul acesta îți este dedicat! 25 – 27 noiembrie sunt ultimele trei zile în care ai reduceri de până la 70%, la Palas.

Deja te gândești ce o să porți în seara de Crăciun sau încă nu știi ce outfit să asortezi pentru petrecerea de Revelion? Este momentul oportun să profiți de reducerile din Palas și să alegi piesele vestimentare care îți vor pune în valoare calitățile. Levi`s, Marco Polo, Lee Cooper, Nissa, House și U.S Polo Assn. au redus prețurile la colecțiile de sezon, dar și la piesele statement. Și celelalte branduri de fashion din Palas afișează reduceri, iar tu le poți descoperi cu o simplă vizită în acest weekend!

Se apropie Moș Nicolae, iar pantofii trebuie să fie perfecți pentru a primi cele mai delicioase cadouri. Dacă vrei să îl impresionezi, profită de oferta propusă de magazinele Anna Cori, CCC și Ecco!

Dacă vrei să fii spiridușul Moșului și să oferi tu „Bucurii pe loc” celor dragi ție, poți oricând să faci o vizită în locațiile unde vei găsi reduceri, câte-n Lună și în strălucitoarele stele. Pandora și Swarovski te întâmpină cu oferte la bijuterii, ceasuri, accesorii și chiar decorațiuni.

Și Donna Carina are oferte la o paletă diversă de servicii pentru cei care vor o schimbare înainte de sărbători. Pentru cei care vor în casă un element elegant, modern și util, Komoder, aflat în Atriumul Palas, are reduceri la fotoliile de masaj.

Consultă catalogul online pentru a descoperi toate promoțiile, însă ca să fii sigur că nu ai ratat nimic, vino în Palas! Și dacă tot vii, trebuie să știi că vei avea parte și de o surpriză strălucitoare: duminică, 27 noiembrie, împreună cu un invitat special, venit tocmai de la Polul Nord, vom aprinde decorațiunile de Crăciun și ne vom bucura de magia sărbătorilor!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;