5:13 pm - Monday April 20, 0989

Patru zile cu premii și momente speciale, la Family Market Bucium, din 8 decembrie

Premii la cumpărături, oferte speciale și parada lui Moș Crăciun sunt câteva dintre surprizele pregătite pentru inaugurarea Family Market Bucium. Supermarket Auchan, McDonald’s Drive Thru, brandul Sinsay și numeroase alte servicii și produse necesare zilnic vor fi, din 8 decembrie 2022, mai aproape de tine.  Astfel, reduci timpul petrecut în trafic și îl aloci familiei. „Din darnici, vom fi mai darnici”, iar la cumpărături de 300 de lei primești înapoi un voucher de 50 de lei.

 

Așteptarea a luat sfârșit, iar cel de-al doilea proiect de retail de proximitate dezvoltat de compania IULIUS, Family Market Bucium, se deschide joi, pe 8 decembrie 2022, și va funcționa în fiecare zi, în intervalul 09.00 – 21.00. Proiectul va avea un impact benefic și asupra traficului, oferind locuitorilor cartierului ieșean, în proximitate, un mix de retaileri și servicii personalizat pe nevoile lor, accesibile fără a mai fi nevoie să ajungă în oraș. Aflat în vecinătatea hotelului Bellaria, noul proiect găzduiește un restaurant McDonald’s, deschis recent, cu program de funcționare zilnic între 07.00 și 24.00 și cu serviciul Drive Thru nonstop.

Ancoră a proiectului este și supermarketul Auchan, a cărui deschidere va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 10.00. Cu servicii unice și o gamă de produse completă la prețuri mici în fiecare zi, supermarketul va funcționa zilnic, în intervalul orar 07.00 – 22.00. De asemenea, în cadrul Family Market, locuitorii din Bucium vor găsi articolele de îmbrăcăminte pentru întreaga familie și produse home & deco ale îndrăgitului brand Sinsay. Odată cu deschiderea noului proiect, drumurile cu mașina până în oraș pentru cumpărături vor fi înlocuite cu o plimbare la Family Market, unde vor fi întâmpinați de antreprenori autohtoni:

Dining și preparate proaspete: La BottegaLa Ciambella, KosaromSpartan, Fusion To Go (sushi);

Dulciuri, patiserie și cafea: DolcianoDulcinellaTeo`s Café;

Sănătate & Beauty: Dr. MaxPrisaca BârnovaAtipic Barbershop;

Servicii: AutopitAnimaxSchimbu` 3Pro TelFamily BalloonsSilca (multiplicare chei)InmedioFlower BoutiqueCEC BankOmniclean;

 

Din darnic, în mai darnic

 

În perioada 8 – 11 decembrieclienții Family Market Bucium care fac cumpărături de 300 de lei și vin cu bonurile la Centrul de Premiere, aflat pe culoarul Auchan, vor primi pe loc un voucher de 50 de lei. În așteptarea sărbătorilor de iarnă și în ton cu atmosfera festivă creată de instalațiile luminoase din proiect, Moș Crăciun va fi și el prezent împreună cu alaiul său pentru a-i întâmpina pe vizitatori în cele 4 zile inaugurale, în intervalul orar 17.00 – 19.00.

Din câștigat, în mai câștigat

 

De luni12 decembrie 2022, clienții vor avea la dispoziție și aplicația mobilă Fidelity, disponibilă în Google Play și AppStore. Mecanismul de funcționare este intuitiv: scanezi bonul în aplicație și, după validarea bonului de către operator, un procent de 5% din valoarea cumpărăturilor îți este returnat în portofelul virtual. Banii acumulați pot fi transformați în vouchere pe care le poți valorifica la magazinele din Family Market Bucium. Iar la cumpărături de 500 de lei, clienții vor primi vouchere în valoare de 50 de lei prin intermediul aplicației Fidelity.

Mai mult, supermarketul Auchan lansează din 8 decembrie o tombolă dedicată membrilor programului de fidelitate MyCLUB Auchan, oferindu-le acestora șansa de a câștiga premii de 1.000 euro. Astfel, în perioada 8 – 31 decembrie, clienții care utilizează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la cumpărături în Auchan Bucium sunt înscriși automat în marea tombolă care le poate aduce unul dintre cele 5 premii în valoare de 1.000 de euro, oferiți sub formă de bonus pe cardul de fidelitate. Acesta poate fi obținut direct din magazin sau generat online de pe www.auchan.ro sau din aplicația Auchan.

Din bucuros, în mai bucuros

 

Family Market Bucium beneficiază și de o zonă verde, unde sunt plantați 150 de arbori maturi și peste 7.000 de plante mici. Pentru accesul facil au fost realizate lucrări de modernizare a infrastructurii din zonă, iar parcarea ce deservește clienții proiectului oferă 151 de locuri, fiind completate cu facilități pentru bicicliști.

Family Market Bucium este cel de-al doilea proiect de acest tip dezvoltat de compania IULIUS, primul fiind cel din Miroslava, care a fost inaugurat în această vară. Cele două proiecte reprezintă investiții în valoare totală de 24 milioane de euro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;