Show de modă „The Black Haute Couture Collection!” by Cătălin Botezatu la Miraval, în Palas

Serile sofisticate, învăluite în eleganță, rafinament și artă continuă la restaurantul Miraval din Palas. Locația inaugurează un nou salon VIP, iar invitatul special este Cătălin Botezatu, care aduce un show extravagant, în cadrul căruia va prezenta una dintre cele mai noi colecții ale sale. Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, locurile fiind limitate.

 

Sâmbătă, 10 decembrie 2022sala VIP TOKYO din cadrul restaurantului Miraval va fi inaugurată, iar cei prezenți vor avea parte de un spectacol pe măsură. „The Black Haute Couture Collection!” by Cătălin Botezatu promite un show de modă în care farmecul și pasiunea sunt transpuse în piese vestimentare unice. De la ora 19.00, modelele vor defila pe cat walk-ul inedit din cadrul Miraval.

În același timp, odată cu inaugurarea VIP TOKYO este pregătit și un meniu special, ce reflectă identitatea sălii. Inspirate din cultura asiatică, preparatele vor impresiona prin aromele desăvârșite – First CourseJapanese Appetisers Selection – Hiyashi WakameWood ears & salmonSnow Fungus, spicy EdamameMain CourseTeriyaki Beef Tenderloinrice & steamed vegetablesSweetFlavoured Japanese Mochi & fruit assortment.

Fiind un show al experiențelor, muzica este un alt liant. Pentru o seară desăvârșită, mood-ul va fi setat de Dj Jonny W & Carolinaîncepând cu ora 18.00.

Dacă vrei să participi la eveniment, trebuie să știi că ai nevoie de rezervare, care se poate face la numărul de telefon 0790.999.449 sau la adresa de email rezervari@miraval.ro.

Vino la restaurantul Miraval din Palas și bucură-te de o experiență unică!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;