În acest weekend, Palas îți aduce spiritul Crăciunului cu idei de cadouri pentru cei dragi și momente pline de bucurie

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Palas creează o ambianță magică și devine, weekend-ul acesta, gazda unor evenimente care îți vor hrăni imaginația și te vor încuraja să deschizi cufărul ferecat al dorințelor pentru anul care vine. Santa’s Train și Atelierul Artistului vin cu idei de cadouri pentru cei dragi, iar dansul și voia bună ,,construiesc” momente gata să te poarte în atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă.

Până pe 27 decembrieSanta’s Train te invită într-o călătorie autentică a Crăciunului. Adăugați puțină magie sărbătorilor de iarnă cu decorațiuni de Crăciun, bijuterii tematice, tablouri cu motive de iarnă, accesorii din piele sau brodate, produse cosmetice și uleiuri din lavandă, ceaiuri, sosuri și condimente, ciocolată premium.

Este timpul să fii creativ și să bați palma cu spiridușii pentru și mai multe surprize! Scrie propria ta poveste de Crăciun și vino în Atrium, începând cu data de 10 decembrie, la Atelierul Artistului. Vei fi așteptat cu obiecte decorative din ceramică, sticlă sau lemn, pictate manual cu simboluri tradiționale, bijuterii din ceramică, argint, mătase, pietre prețioase și semiprețioase sau în stil steampunk, genți, portofele și alte accesorii din piele.

Palas oferă artiștilor o scenă pentru a-și exprima adevăratul sine și pentru a dezvălui publicului frumusețea dansului. Pe data de 10 decembrie, de la ora 16:00Street Dance Battle-Christmas Edition încurajează exprimarea liberă, prin dans, a oamenilor de orice vârstă. Nu-ți face griji! Nu ai nevoie de coregrafie, totul este să îmbrățișezi momentul, să te alături mulțimii și să simți ritmul vesel al bucuriei de a dansa.

Finalul de an se apropie, iar spiridușul interior îți șoptește că lista ta de fapte bune nu e completă. Ai posibilitatea să aduci zâmbete de bucurie pe chipurile unor copiii, participând duminică, începând cu ora 16:00, la Miss și Mister Piticot, o competiție unde toți micuții câștigă simpatia publicului darnic.

Ansamblul Palas a fost deja cuprins de „Christmas Extravaganza”, o lume fascinantă, plină de culoare și acrobații spectaculoase, locul în care orice dorință se împlinește. Astfel, bucură-te din plin de această perioadă, dăruiește celor dragi tot ce își doresc, iar Palas te premiază la cumpărături cu daruri fantastice în valoare de 40.000 de euro. Mai multe detalii găsești în regulamentul Christmas Extravaganza.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;