O nouă ediţie a acţiunii caritabile “Implică-te! Şi tu poţi fi Moş Crăciun!”

Primăria Municipiului Iaşi anunţă organizarea unei noi ediţii a acțiunii sociale „Implică-te! Și tu poți fi Moș Crăciun!”, eveniment organizat în parteneriat cu un post local de televiziune.

Evenimentul, aflat în acest an la cea de-a XII-a ediţie, va avea loc pe 17 decembrie, în Sala Unirii de la Cinematograful Victoria, începând cu ora 10.30, și va consta în acordarea unui număr de circa 900 de pachete în valoare de aproximativ 140 de lei fiecare, acordate din bugetul Primăriei Municipiului Iaşi și din sponsorizări, și de care se vor bucura copiii proveniți din 500 de familii aflate în dificultate.

Manifestarea se va desfășura într-un cadru festiv, din care nu vor lipsi elementele specifice Sărbătorilor de Iarnă.

Acțiunea social „Implică-te! Și tu poți fi Moș Crăciun!” se adresează copiilor proveniţi din familii vulnerabile și copiilor cu dizabilități aflați în monitorizarea Direcţiei de Asistenţă Socială, Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”, Fundaţiei „Star of Hope”, Fundaţiei Serviciilor Sociale „Bethany”, Fundaţiei „Salvaţi Copiii”, Fundaţiei „Alături de voi”, Fundaţiei Hecuba și Asociaţiei „Surâsul Albastru”.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;