“Bradul dorinţelor””, spectacol caritabil pentru ajutorarea copiilor din familiile defavorizate

De Sărbători, ajută-ne să îndeplinim cât mai multe dorințe. Vino și TU la Spectacolul caritabil, ”Bradul Dorințelor”, în data de 13 decembrie, ora 18:00, la Biblioteca Centrală Universitară, ”Mihai Eminescu” din Iași.  Alege una dintre scrisorile așezate timid și anul acesta în #BradulDorințelor de către copii, care cred în Moș Crăciun și fă ca sărbătorile să fie mai frumoase, măcar pentru un copil, care  a avut curajul să ne caute.

De asemenea, printr-o donație minimă, de 30 lei, poți contribui la programul de burse , ”Vreau să fiu MARE”, prin care ne dorim să susținem anul viitor, 30 de copii și tineri cu potențial din familii defavorizate, care pot deveni reprezentanți ai următoarelor generații de artiști, specialiști, antreprenori culturali din Iași.

Evenimentul este organizat de Asociația GISU,  în colaborare cu Centrul Cultural-Educațional, “DREAM ART CENTER”, IAȘI,  în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, derulat din anul 2017, prin care contribuim la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru copii și tineri, din grupuri vulnerabile.

Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, 100 de copii din familii defavorizate, vor primi cadouri de sărbători, cât și acces, la o serie de oportunități de a se dezvolta, atât pe ei, cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi cultural- educaționale și de  implicare civică, derulate pe parcursul anului 2023.

Dintre activitățile principale, la care vor lua parte, elevii, amintim:

  1. Educațional: consiliere vocațională, orientare școlară; orientare în carieră,  concurs de eseuri; concurs foto; ș.a.
  2. Cultural: organizare ateliere de meșteșugărit și a unei tabere de artă și creație populară; excursii cu vizitare obiective culturale din țară; organizarea de evenimente culturale în comunitățile din care fac parte; curs de pictură, pian, chitară, harpă, caval, percuție, vioară, canto, curs de “ART THERAPY”, etc.

  1. Civic/Social: participarea la diferite acțiuni de ecologizare și plantare, oferirea de ajutoare către bătrâni și familii defavorizate, crearea unor grupuri de inițiativă civică, etc.

Ieşenii sunt invitaţi să ia parte la spectacolul caritabil, Bradul Dorințelor, prin care pot contribui, direct, la sprijinirea dezvoltării armonioase, pentru 100 de copii defavorizați, din mediul rural, din județul Iași.

De asemenea, ieşenii pot ajuta şi cu donații:  materiale (alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare, materiale igienico-sanitare, ș.a),  sau/și financiare, în contul în lei al asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR, (cu mențiunea – Pas cu pas)”.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;