,,Mall Alone 2”, noul episod al campaniei de Crăciun de la Iulius Mall Iași

Aventura de anul trecut a lui Kevine și a hoților continuă. Campania ,,Mall Alone 2 te introduce în atmosfera Crăciunului cu 1.700 de recompense și un scurtmetraj inspirat de fantezia comică a unor personaje epice!

Până pe 24 decembrie 2022, la Iulius Mall Iași ți-am pregătit zile pline de surprize, cu premii care te introduc în atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă. Dacă și tu vrei să îl ajuți pe Moșul și să cumperi daruri celor dragi, noi îți oferim peste 1.700 de recompense.

Perioada Crăciunului te îndeamnă să fii mai bun și să-i încânți pe cei apropiați, dar nu numai, împlinindu-le dorințe. Te invităm să fii parte din povestea Iulius Mall Iași și să pășești alături de noi pe tărâmul cadourilor! Cum poți face asta? Cumpărând de minimum 300 de lei de la magazinele tale favorite din Iulius Mall, ai premii garantate în fiecare zi a campaniei, în limita a 110 pe zi. Vino cu bonurile fiscale la Centrul Info situat la parter și bucură-te de cele 1.700 de surprize pe care ți le-am pregătit! Poți câștiga vouchere Teo’s Cafe și Meli Melosticle de vin spumant ZAZcosmetice Avon și cozonaci Panifcom.

De data aceasta, campania ,,Mall Alone 2” vine cu un nou episod plin de peripeții: hoții țintesc parcometrele și încearcă să le jefuiască, în timp ce Kevine îi împiedică cu o serie de capcane. Clasicul ,,Home Alone” a trecut testul timpului și bucură spectatorii de toate vârstele, iar filmul de promovare al campaniei de Crăciun de la Iulius Mall Iași e despre cum ,,împachetăm idei”, pornind de la subiecte de film care inspiră, pentru generațiile de copii de ieri și de astăzi. Rezultatul scenografic e pe măsură; energia personajelor, aventura plină de umor și replicile savuroase sunt ingredientele-cheie ale acestei campanii.

Totodată, trebuie să știi că Iulius Mall Iași s-a pregătit de sărbătoare. Glow Xmas vine, în spiritul sustenabilității, cu decorațiunile vesele pe bază de LED, ce creează decorul perfect pentru răspândirea bucuriei Crăciunului. Fă parte din cadrul festiv pe care Iulius Mall l-a pregătit,  descoperă atmosfera magică și împărtășește momentele fericite cu cei dragi!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;