Alin Andrieș, prim-vicepreședintele PNL Iași, numit secretar de Stat la Ministerul Finanțelor

Prof. univ. dr. Alin Marius Andrieș, prim-vicepreședinte PNL Iași, a fost numit vineri, 16 decembrie, prin decizia primului ministru, în funcţia de secretar de Stat la Ministerul Finanțelor. Noul secretar de stat este un specialist în politici economice și financiare, cu o vastă contribuție științifică atestată de bogata experiență profesională, numeroase proiecte de cercetare și publicații în domeniu, actualmente profesor universitar și coordonator de doctorate la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași. De asemenea, Alin Andrieș este cercetător asociat la Institutul de Prognoză Economică în cadrul Academiei Române.

“Mulțumesc filialei PNL Iași, președintelui Alexandru Muraru și prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru încrederea și susținerea acordată. Este o onoare dar, în același timp, și o mare responsabilitate având în vedere provocările pe care le avem înaintea noastră. Ca și obiective, voi contribui la implementarea politicilor și strategiilor guvernamentale ale cabinetului Ciucă și voi susține implementarea proiectelor la nivel local și regional. Îi asigur pe ieșeni că proiectele noastre vor fi prioritate a noului meu mandat”, a declarat Alin Andrieș.

Numirea noului secretar de stat la Ministerul Finanțelor vine la scurt timp după ce un alt liberal ieșean, Lucian Rusu, a ocupat poziția de secretar general adjunct al Guvernului României.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;