Concert de Crăciun vocal – simfonic susținut de Filarmonică, la Palas

Mai sunt 3 zile până la Crăciun și atmosfera de sărbătoare este tot mai aproape de sufletele noastre. Filarmonica de Stat „Moldova” Iași te așteaptă la Palas cu un concert special de colinde, iar Moș Crăciun este și el prezent în Atrium, unde ascultă dorințele celor mici.

Vineri23 decembrie 2022, ieșenii sunt invitați la un spectacol de colinde de excepție, susținut de Orchestra simfonică şi Corul academic Gavriil Musicescu de la Filarmonica de Stat „Moldova” Iași. Concertul de Crăciun vocal – simfonic va începe de la ora 19.00 în Atriumul Palas, iar Constantin Grigore va dirija orchestra și Consuela Radu-Țaga va armoniza vocile din cunoscutul cor al Filarmonicii. Vino să te bucuri de atmosfera de sărbătoare, la Palas!

La bradul din Atriumul Palas, cel mai simpatic bătrânel îi așteaptă pe copii. Până pe 23 decembrie, Moș Crăciun ascultă poeziile și cântecelele celor mici în fiecare seară, în intervalul orar 17.00 -21.00.

Dacă ai de luat ultimele cadouri și nu mai ai idei, poți să faci o plimbare la târgurile din Palas. Atelierul Artistului este în Atrium, în zona Zarapână pe 23 decembrie, cu piese hand-made confecționate de artiști ieșeni pasionați. Santa`s Train staționează în Atrium până pe 27 decembrie, iar surprizele și ideile de cadou se găsesc și pe „peronul din partea stângă, dar și pe cel din partea dreaptă”.

Bucură-te de magia Crăciunului, la Palas!

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;