5:14 pm - Wednesday April 30, 1366

Documentaţiile pentru construcţia secţiunilor I şi III din autostrada A8, trimise spre validare la ANAP

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a trimis spre validare Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice (ANAP) documentațiile pentru construcția secțiunilor din autostrada A8, finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Anunţul a fost făcut de Cristian Pistol, directorul general al CNAIR într-un mesaj postat pe pagina proprie de socializare. Este vorba despre secțiunea I (în lungime de 24,4 kilometri): Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și legătura cu Autostrada A3 şi, respectiv, de secţiunea III (în lungime de 29,91 kilometri): Leghin – Târgu Neamț (Moțca).

După validarea documentațiilor vom putea lansa în licitație contractele pentru proiectarea și execuția acestor secțiuni din Autostrada Unirii (A8), a precizat directorul general al CNAIR, care a adăugat că ANAP are la dispoziție maxim zece zile, conform legii, pentru a finaliza verificarea documentațiilor de atribuire.

Durata fiecarui contract este de 30 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare și 24 de luni pentru etapa de execuție a lucrărilor.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;