5:13 pm - Friday April 19, 4109

Poli Iaşi a anunţat primele transferuri ale iernii

Poli Iaşi a anunţat miercuri, 28 decembrie, oficializarea transferurilor jucătorilor Alexandru Musi (18 ani), de la FCSB, şi Robert Ion (22 de ani), de la Farul Constanţa. Alexandru Musi va juca în Copou până la finalui acestui sezon sub formă de împurumut, în timp ce Robert Ion, care a venit la Iaşi liber de contract, a semnat pentru şase luni, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, în cazul în care moldovenii vor promova, la vară, în Superligă.

Alexandru Musi, care a făcut junioratul în Spania, la Valencia, este considerat unul dintre cei mai talentați tineri fotbalişti români la această oră. În actuala stagiune, mijlocaşul ofensiv, care poate evolua, de asemenea, şi în benzi, a bifat 113 minute în tricoul FCSB.

La rândul său, Robert Ion, care joacă, de asemenea, pe postul de mijlocaş ofensiv, a evoluat în ultimele două sezoane la FCSB şi la Farul Constanţa, având până acum peste 60 de prezenţe în prima ligă.

Următoarele ţinte ale oficialilor din Dealul Copoului sunt atacantul Valentin Buhăcianu (29 de ani), de la FC Hermannstadt, şi mijlocaşul de creaţie Ionuţ Şerban (31 de ani), de la FC Argeş.

Reunirea echipei este programată pe data de 9 ianuarie 2023. După efectuarea vizitei medicale şi readaptarea la efort, elevii lui Leo Grozavu se vor antrena în Copou, urmând ca în prima decadă a lunii februarie să plece într-un cantonament de zece zile în Altalya, unde are programate mai multe meciuri amicale.

Campionatul Ligii 2 va fi reluat pe 25 februarie 2023, cu ultimele trei etape din sezonul regulat, în care Poli Iaşi va întâlni, în ordine, pe CS Comunal Şelimbăr (acasă), Politehnica Timişoara (deplasare) şi respectiv Progresul Spartac (acasă).

După 16 etape din sezonul regulat, ieşenii ocupă locul 2 în clasament, cu 31 de puncte, la două lungimi de liderul CSA Steaua şi la egalitatede puncte cu ocupanta locul 3, formaţia Oţelul Galaţi.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;