5:13 pm - Sunday April 19, 2708

Ieşenii, aşteptaţi în noaptea dintre ani în Piaţa Palatului Culturii, la “Revelionul Iaşului”

Sâmbătă, 31 decembrie, cu începere de la ora 21.00, în Piaţa Palatului Culturii va avea loc “Revelionul Iașului”, spectacol organizat de Primărie, în care vor concerta nume importante ale muzicii uşoare românești, precum Carla’s Dreams, Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică și Andreea Lazăr. Acestora li se vor adăuga tineri artiști ieșeni și câțiva artiști oferiți drept bonus de către firma contractată de municipalitate.

Spectacolul va include la miezul nopții obișnuitele focuri de artificii, cu minim 2.000 de lovituri, corelate pe fond muzical. În funcție de condițiile meteorologice și tehnice, evenimentul va include un spectacol de lumini cu lasere și drone.

Toate serviciile aferente „Revelionului Iașului”, inclusiv scenotehnica, cazările, deplasările cu taxiul, etc. vor fi prestate de R & A Events & Concerts SRL-D, pentru sumă totală de 553.700 lei, fără TVA.

Modificări și restricții de circulație

Pentru buna desfăşurare a „Revelionului Iașului”, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, circulaţia auto va fi restricţionată în zonă, în funcție de necesități, după cum urmează:

  1. Se închide circulația auto, în funcție de necesități, în perioada 29 decembrie 2022 ora 8:00 – 2 ianuarie 2023, ora 8:00, în Piața Palatului Culturii, între liniile de tramvai și str. Anastasie Panu, pentru amplasarea scenotehnicii.
  1. Se închide circulația auto, în funcție de necesități, în perioada 31 decembrie 2022, ora 16:00 – 1 ianuarie 2023, ora 2:00, pentru desfășurarea spectacolului, astfel:

– pe str. Anastasie Panu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Lazăr și str. Palat;

– pe str. Palat, pe tronsonul cuprins între str. Anastasie Panu și str. Sf. Lazăr.

  1. Se închide circulația tramvaielor pe str. Anastasie Panu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Lazăr și str. Palat, și pe str. Palat, pe tronsonul cuprins între str. Anastasie Panu și str. Sf. Lazăr, în perioada 31 decembrie 2022, ora 16:00 – 1 ianuarie 2023, ora 2:00, pentru spectacolul de Revelion.

Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul Rutier, Poliţia Locală și Jandarmeria vor lua deciziile privind închiderea / restricționarea, în funcție de necesități, a circulaţiei rutiere în zona de desfăşurare a spectacolului.

Modificări în transportul public

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, până pe 8 ianuarie 2023, Compania de Transport Public va asigura servicii de transport public în baza unui program adaptat cererii din intervalul menționat.

Astfel, pe trasee sunt cu până la 30% mai puține mijloace de transport public pe 1 și 2 ianuarie. În restul perioadei numărul lor va fi redus cu până la 20%.

Pe 1 ianuarie 2023, programul transportului în comun va începe la ora 12.00.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;