Vrei un colț instagramabil la tine acasă? Vino la Iulius Mall să câștigi un neon light!

Au trecut sărbătorile, dar gândul îți este încă la clipele petrecute cu familia și la amintirile dragi pe care le-ai rememorat cu entuziasm la masa de Crăciun. Iulius Mall Iași mai adaugă o amintire colecției tale și te invită pe 8 ianuarie 2023 la ,,Marea Descrăciuneală 2”, unde ai posibilitatea să câștigi unul dintre ornamentele neon din brad. Asortează-l cu mesajul inspirațional al zilei sau folosește-l ca background pentru fotografiile postate pe Instagram sau videoclipurile de pe Tik Tok .

 

Pe data de 8 ianuarie, Iulius Mall te întâmpină cu ,,Marea Descrăciuneală”, iar tu poți câștiga unul dintre ornamentele neon din brad. Ai primit de-a lungul timpului multe cadouri, dar, cu siguranță, decorațiunile cool de la Iulius Mall sunt perfecte pentru a-ți crea decorul potrivit  stării de optimism care să te însoțească tot anul.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga o decorațiune? Cumpără de minimum 500 de lei din magazinele fashionsportshoes sau beauty din Iulius Mall Iași pe 8 ianuarie și vino cu acestea la Centrul de Premiere din piațeta Carrefour. Solicită un bon de ordine de la echipa Iulius Mall, iar când numărul tău este strigat, vei avea la dispoziție 30 de secunde pentru a alege decorațiunea preferată. Nu uita, însă, primul venit este primul servit, așa că pregătește-te de o sesiune de shopping fulger. Întâmpină noul an și continuă atmosfera de sărbătoare cu o sesiune foto în care accentele de culoare să fie baloanele, inimioarele luminoaselogo-ul Tik Tok. Pentru mai multe detalii, îți punem la dispoziție regulamentul campaniei aici.

Și dacă tot îți decorezi camera, este un moment numai bun să profiți de reduceri semnificative la produse care îți captează atenția încă de la prima vedere. Brandurile tale preferate de fashion, make-up și nu numai te așteaptă pentru a completa cadrul perfect al sesiunii foto de început de an.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;