Degustare de vinuri, de Ziua Unirii, în “Tramvaiul de epocă al Iaşului”

Echipa “Degustător de Iași” în parteneriat cu “Winederful” Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, a Companiei de Transport Public Iaşi, a Universității pentru Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” și a Direcției pentru Agricultură Județeană organizează  marţi, 24 ianuarie, o degustare de vinuri în “Tramvaiul de epocă al Iașului”.

Într-o zi deosebită, într-o locație deosebită, ce aduce aminte de vremurile de altădată, evenimentul intitulat “Vin la Unire în Iași” are ca scop promovarea potențialului oenoturistic al zonei, readucerea în atenția ieșenilor a calității vinurilor locale precum și de a cunoaște mai bine istoria cramelor participante la eveniment. În scop caritabil se va organiza, cu ajutorul cramelor și Asociației Blessing Hearts, o tombolă și o licitație cu vinurile reprezentative ale cramelor partenere. Fondurile strânse în urma licitației și a tombolei vor fi donate în scop caritabil și anume pentru “Mamele care își cresc singure copii”. La tombola organizată de echipa “Degustător de Iași” participanții vor putea primi în urma unei extrageri randomizate pachete de vinuri de la cramele partenere. Pot participa la tombola doar persoanele care au donat minim 10 RON în contul Asociaţiei Blessing Hearts – anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Desfășurarea evenimentului:

  1. Degustarea vinurilor transmise de crame, cu realizarea profilului aromatic al acestora de către echipa Degustător de Iași în Sala de conferințe a Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Iaşi (intre orele 13,00 – 15.00)
  2. Degustare demonstrativă în Tramvaiul de Epocă, cu următoarele etape:
  3. staționar rond Tg. Cucu (ora 15:30-16,30)
  4. deplasare pe traseul: Tg. Cucu – rond Agronomie și retur, cu oprire la rond Agronomie (intre orele 16:30 – 17:30)

Pe parcursul traseului se va degusta câte un vin de la fiecare cramă participantă, iar reprezentanţii cramelor vor prezenta istoria și povestea lor

Atenție: Numărul participanților la degustarea de vinuri din Tramvaiul de Epocă este în limita locurilor disponibile în tramvai

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;