Prim-vicepreședintele PNL Iași, Lucian Rusu, desemnat secretar executiv al partidului pentru zona de Nord-Est

Prim-vicepreședintele PNL Iași, Lucian Rusu, a fost desemnat în funcţia de secretar executiv al Partidului Național Liberal pentru zona de Nord-Est. Decizia a fost luată de Biroul Permanent Național (BPN) al Partidului Național Liberal, în cadrul şedinţei de luni.

În prezent, Lucian Rusu ocupă și funcția de secretar general adjunct al Guvernului României, poziție din care sprijină activ proiectele locale și regionale și asigură buna relaționare dintre autoritățile publice locale și cele guvernamentale. Numai în ultimele săptămâni, la Guvernul României, au fost semnate numeroase contracte cu finanțare guvernamentală și europeană pentru proiecte de interes local în localități din județul Iași, cu o valoare totală de aproximativ 30 milioane lei.

“Le mulțumesc președintelui Partidului Național Liberal, domnul Nicolae Ciucă, secretarului general al PNL, domnul Lucian Bode, și tuturor membrilor BPN PNL pentru încrederea acordată. Funcția de Secretar Executiv pentru Zona Nord-Est mă onorează și responsabilizează deopotrivă. Totodată mulțumesc echipei PNL Iași, familia mea liberală, care mă susține în întreaga activitate. Din postura de Secretar Executiv PNL, vreau să sprijin structurile liberale pentru a reduce decalajul între Moldova și restul țării, pentru a reda comunităților acestei regiuni sprijinul și importanța pe care le merită. Un partid puternic înseamnă organizații județene și locale puternice, cu membri implicați și motivați, care pot și știu cum să urmărească dezvoltarea zonei pe care o reprezintă. Pentru mine, toţi membrii sunt importanți și am convingerea că doar în echipă putem genera schimbări autentice”, a declarat Lucian Rusu, noul secretar executiv al PNL pentru zona de Nord-Est.

“Obținerea acestei poziții de către PNL Iași este o nouă confirmare și recunoaștere a faptului că filiala liberală ieșeană este puternică, activă și relevantă la nivel regional și național. Astăzi, PNL Iași conduce destinele Consiliului Județean Iași, Primăriei Municipiului Iași, Primăriei municipiului Pașcani, Primăriei Orașului Podu Iloaiei, avem peste 50 de primari și peste 700 de consilieri județeni și locali. Mai mult, filiala noastră a obținut două poziții de importanță majoră în Executiv, prin numirea domnului Alin Andrieș în funcția de Secretar de stat în Ministerul Finanțelor și a domnului Lucian Rusu în cea de secretar general adjunct al Guvernului României, numiri care nu reprezintă doar un succes al echipei liberale, ci un real beneficiu pentru ieșeni. Suntem principala formațiune politică în preferințele ieșenilor și vom munci în continuare pentru a ne ridica la așteptările lor”, a afirmat deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;