Cursuri gratuite la Casa de Cultură a Studenților

În perioada 1-20 februarie, studenții din centrul universitar Iaşi se pot înscrie la cluburile artistice ale Casei de Cultură a Studenților (CCS), instituţia punând gratuit la dispoziţia studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor cursuri de pictură, fotografie, desen, grafică, dans modern, canto, chitară, voluntariat, teatru, street dance, instrumente de factură clasică și folclorică și canto popular.

 

Pentru a deveni membru la unul sau la mai multe cluburi, persoana interesată se poate înscrie doar online, pe site-ul instituției http://www.ccsiasi.ro, la secțiunea “înscrieri”. După perioada de înscrieri, referenții care predau cursurile îi vor contacta pe cei care au completat formularul pentru a le prezenta programul, activitatea și modul de lucru al clubului.

 

„În ultimii cinci ani ne-am bucurat de un număr impresionat de tineri care și-au dorit să se formeze artistic la unul dintre cele opt cluburi ale instituției noastre. Peste 5000 de studenți au beneficiat gratuit de cursuri predate de referenții culturali care i-au și îndrumat mai departe în diferite proiecte desfășurate la nivel local și național”, declară Bogdan Crucianu, directorul CCS Iaşi.

 

Până la sfârșitul anului universitar, cursanții vor fi instruiți de angajații Casei de Cultură a Studenților, indiferent de nivelul sau de cunoștințele pe care le au în domeniile pentru care au optat. În urma participării la aceste cursuri, artiștii vor face parte din distribuțiile spectacolelor pe care le organizăm la nivelul instituției noastre. Astfel, au posibilitatea de a-și demonstra calitățile artistice în fata unui public larg.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;