SC Salubris SA a dat startul campaniei de gestionare corespunzătoare a deşeurilor

În această săptămână, SC Salubris SA a dat startul campaniei „Pune deșeurile la locul lor! Respectă legea!”, care are drept scop conștientizarea populației în ceea ce privește gestionarea corespunzătoare a deșeurilor.

Astfel, în fiecare zi de luni, între orele 9.00 și 11.00, echipele SC Salubris SA se vor afla în cartierele municipiului Iași pentru a informa cetățenii asupra noilor acte normative, sprijinindu-i cu detalii în ceea ce privește respectarea normativelor în domeniul colectării deșeurilor.

«Ambasadorii reciclării» din cadrul Salubris SA vor distribui materiale informative detaliate, vor transmite tuturor cetățenilor mesajul de implicare cu seriozitate a societății Salubris în colectarea separată a deșeurilor și relația cu comunitatea locală, sprijinind cetățenii cu toate detaliile referitoare la cum și de ce trebuie să colectăm separat deșeurile! Asteptăm toți cetățenii municipiului Iași să fie alături de noi colectând separat deșeurile – pentru protejarea mediului înconjurător și construirea ORAȘULUI VERDE ! În fiecare zi de luni între orele 9 – 11 ne vom afla în cartierele municipiului Iași pentru a informa cetățenii asupra noilor acte normative, sprijinindu-i cu detalii în ceea ce privește respectarea normativelor în domeniul colectării deșeurilor”, a declarat Cătălin Neculau, directorul SC Salubris SA

Debutul campaniei a avut loc în cartierele Alexandru Cel Bun și Dacia.

Reamintim că, pentru separarea incorectă a fracțiilor de deșeuri municipale utilizatorii vor achita un tarif cu 50% mai mare decât nivelul rezultat din însumarea tarifelor distincte, stabilite și aprobate de autoritatea administrației publice locale ale Municipiului Iași, pentru activitățile desfășurate de operatori pentru gestionarea fracțiilor de deșeuri municipale colectate separate, exprimate în lei/persoană/lună pentru utilizatorii casnici, respectiv lei/mc în cazul utilizatorilor non-casnici.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;