Mesaj emoționant de la un părinte al cărui copil a fost salvat de către medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase

Un părinte le-a mulţumit cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva din Iaşi pentru modul în care a fost tratat şi salvat de la moarte pe băieţelul său, diagnosticat cu meningită meningococică. Într-o scrisoare deschisă adresată personalului medical al spitalului, tatăl băieţelului subliniază profesionalismul de care au dat dovadă medicii ieşeni, care în final l-au redat pe copil familiei. Mai jos, integral, scrisoarea deschisă adresată medicilor de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi de tatăl lui Răducu:

“Bună ziua!

Numele meu este… și vreau să mulțumesc, pe această cale profesioniștilor din cadrul spitalului dumneavoastră, care l-au tratat cu eforturi deosebite pe băiatul meu de meningită meningococică! Am ajuns acolo pe 5 ianuarie, după un adevărat calvar și după o cursă contra cronometru, de la Galați, împietriți și fără să putem înțelege de ce ni se întâmplă așa ceva! Și, totuși, am înțeles ulterior că așa trebuia să se întâmple, iar noi trebuia să întâlnim niste oameni cu suflet mare, care au făcut tot ceea ce era de făcut, pentru ca Radu să se facă bine! Acolo, Dumnezeu a lucrat prin oameni, de la Triaj, la ATI și ulterior pe secție! Efectiv, am simțit că al nostru copil s-a născut a doua oară, iar lucrul acesta li se datorează medicilor de la ,,Sf. Parascheva “!

Doresc să mulțumesc în mod deosebit: Dr Petrovici Cristina, Dr Scutaru Sanda, Dr Paliciuc Diana, Dr. Barcan Bianca, Dr. Vlad Liliana!

De asemenea, un gând bun cu mulțumiri pentru ajutorul,,din umbră”, Dr Florin Roșu, managerul Spitalului!

Mii de mulțumiri și colectivului de asistente și infirmieri/ infirmiere, care a fost la înălțime, din toate punctele de vedere!

Tuturor acestora, le mulțumesc din suflet, le doresc putere de muncă și multă, multă sănătate!

Datorită vouă, Radu este bine!

Toate cele bune, de la Galați!

Cu respect și prețuire,

Marius

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;